İTÜ'den Justin Timberlake Geçti

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake ‘Dünya Turnesi’ kapsamında, İstanbul konseri için Türkiye'ye geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) konser veren Justin Timberlake için hayranları metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Yerli ve yabancı binlerce Timberlake hayranı saatler öncesinden konser alanını doldurdu. Ünlü sanatçı, saat 21.15'te başlayan konserinde, Türkiye’deki ilk solo performansını gerçekleştirdi.

Timberlake, konserinde Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 madenciyi de unutmadı. Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Justin Timberlake, Soma'da hayatını kaybeden madenciler için de bir şarkı söyledi. Hayatını kaybeden 301 madenci için söylediği şarkıda Timberlake, "Herkes onlar için bir ışık yaksın" dedi. Bunun üzerine stad ve tribünlerdeki seyirciler, telefonlarındaki fenerleri açıp veya çakmaklarını yakıp havaya kaldırdı ve İTÜ Stadyumu, bu muhteşem görüntüye ev sahipliği yapmış oldu:


Justin Timberlake Konserde Soma İçin Şarkı Söyledi paylaşan: itu24

Birçok ünlü isim de Justin’i dinlemek için konser alanına geldi. Ayrıca konser için çok sayıda yabancı turistin de geldiği görüldü. Türkiye'de ilk kez solo konser veren Timberlake, sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ve tüm bunlar İTÜ Stadyumu'nda yaşandı.


İTÜ'den Justin Timberlake Geçti paylaşan: itu24

Eskrim Turnuvasından İTÜ'ye Ödüller Enerji Kapısı 3 Ay Süreyle Çalışmaya Alınıyor

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi