Elif
Son 180 günde 0 haber

İTÜ’lüler, İTÜ'nün En İyi Orta Bahçesi'ni seçti

Geçtiğimiz haftalarda arı24 Twitter hesabı üzerinden İTÜ’lülerin İTÜ'nün en iyi orta bahçesini seçmesini istemiştik. İki ayaklı yaptığımız oylamanın kazananı açık ara farkla Mimarlık Fakültesi Orta Bahçesi (Taşkışla) oldu. Bakalım, İTÜ’lülerin tercihi diğer hangi orta bahçelerden yana olmuş.

İşte İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Orta Bahçeleri:

Listeye ilk olarak Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ile başlıyoruz. Mezun buluşmalarına da ev sahipliği yapan fakülte orta bahçesi %12,3 oranında oy alarak sonuncu oldu.

İTÜ'nün doğayla iç içe hissettiren, ders aralarında sizi temiz havası ve yeşilliğiyle dinlendirebilecek Kimya Metalurji Fakültesi Orta Bahçesi'ni ise İTÜ'lüler %26,4 oranında sondan ikinci en iyi orta bahçe seçti.

Sırada oylamanın popülerlerinden İnşaat Fakültesi Orta Bahçesi var. İTÜ'yü ziyaret edenlerin uğramadan geçmediği bu orta bahçe %28 oy oranıyla ilk oylamanın en iyi ikinci orta bahçesi seçildi.

Son olarak geldik oylamanın kazananına, kampüsteki çoğu öğrencinin gönüllerine kafetaryası ve komforuyla taht kuran Maden Fakültesi Orta Bahçesi %33,4 oy oranıyla İTÜ Ayazağa Kampüsü'nün en iyi orta bahçesi seçildi.

Ayazağa'nın en iyi orta bahçesini seçtiğimize göre gelelim finale. Oylamanın ikinci ayağını oluşturan finalde maden, mimarlık ve makina fakülteleri yarıştılar. %64,7 oy oranıyla açık ara fark atarak İTÜ'nün En İyi Orta Bahçesi seçilen Mimarlık Fakültesi Orta Bahçesi oldu.

İşte karşınızda mimarlığın yaratıcı ruhunu taşıyan, İTÜ'nün En İyi Orta Bahçesi, Mimarlık Fakültesi Orta Bahçesi.  

 

 

 

İTÜ'de yeni "Tam Kapanma" tedbirleri alındı arı24'ün yeni podcasti bİTÜrlü yayında

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi