Burak Erdil
Son 180 günde 5 haber

İTÜ’lüler yılbaşı ağacını “yeniden” süsledi

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde başlayan yılbaşı ağacı süsleme etkinliğine biz de arı24 olarak katılmıştık. Elektrik-Elektronik Fakültesi’nin (EEF) yanında bulunan çam ağacını 7 Aralık’ta ekip olarak süslemiş ve bu süslediğimiz ağacı sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmıştık. Öğrenci arkadaşlarımıza hediyeler hazırlamış ve bu ağacı hep birlikte süsleme çağrısı yapmıştık.

arı24 olarak süslediğimiz ilk ağaç

İTÜ ağacımızın süsleri indirildi

Ekip olarak süslemiş olduğumuz İTÜ ağacının süslerinin söküldüğü 10 Aralık tarihinde fark edildi. Bunun üzerine YTÜ öğrencilerinin davetini kabul ederek sosyal medyalardan yaptığımız çağrıyla İTÜ öğrencileri ve mensuplarını 11 Aralık Pazartesi saat 16.00’da İTÜ ağacımızı süslemeye davet ettik.

Sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız çağrı

İTÜ’lüler olarak ağacımızı yeniden süsledik

Yaptığımız çağrı İTÜ öğrencileri ve kulüpleri tarafından büyük ilgi topladı ve İTÜ öğrencileri ve mensupları, muazzam bir katılımla hep birlikte İTÜ ağaçlarını süslediler. Öğrenciler, deyim yerindeyse vize haftalarının stresini ağaç süsleyerek attı. Katılımın fazla olması nedeniyle ilk ağacı süslemeyi bitiren İTÜ'lüler aynı bölgede bulunan bir başka ağacı da süslediler.

İTÜ’lüler tarafından “yeniden” süslenen ağaç

İTÜ kulüpleri de ağaç süslemek için alandaydı

İTÜ kulüplerinden ITU ACM Student Chapter, İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü, İTÜ Kontrol Otomasyon Kulübü ve birçok İTÜ kulübü ağaç süsleme etkinliğimize büyük bir katılımla destek verdiler. İTÜ Dans Kulübü de süslenen ağacın önünde dans ederek ağaç süsleme etkinliğine desteğini gösterdi.

Üç okul eş zamanlı olarak ağaç süsledi

Aynı gün aynı saatte ağaç süsleme çağrısı, YTÜ ve ODTÜ’lü öğrenciler tarafından da yapıldı. Özellikle YTÜ’de büyük bir katılımla düzenlenen etkinlik, yerel ve ulusal basında büyük ilgi topladı. #YıldızlıAğaç etiketiyle sosyal medya platformu X'de (Twitter) Türkiye gündemine oturan etkinliğe birçok ünlü isim de destek verdi.

YTÜ ve ODTÜ öğrencileri tarafından yapılan ağaç süsleme çağrıları

Gerçekleştirdiğimiz yılbaşı ağacı süsleme etkinliğine katılan tüm İTÜ'lü dostlarımıza teşekkür ederiz. Birlikte saygı, sevgi ve coşkuyla kutlayacağımız nice etkinlikler olması dileğiyle. Tüm arı24 ekibinden herkese çok sevgilerle...

 
İTÜ'nün ABET alan bölümlerine yenisi eklendi "Elektrikli Araçlar Zirvesi" yaklaşıyor

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi