Efecan
Son 180 günde 1 haber

"Elektrikli Araçlar Zirvesi" yaklaşıyor

Elektrik Mühendisliği Kulübü'nün bu yıl yedincisini düzenlediği “Elektrikli Araçlar Zirvesi”ne sayılı günler kaldı! 2016 yılından beri düzenlenen ve İTÜ’de elektrikli araçlar üzerine yapılan tek zirve olmasıyla dikkat çeken bu etkinlik, 18-19 Aralık’ta Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Birçok öncü firma katılım gösterecek

Geleceği şekillendiren ve elektriğin önemli bir dalı olan araçlar sektörünü ve öğrencileri bir araya getirecek olan bu etkinlikte boyunca ABB, Ford, Otokar, MG, WAT Motors, Borusan, Hyundai, AVL, SANLAB, E Garaj, Aspilsan, Bosch, ZY gibi firmalar sponsor olarak yer alırken Tesla, MG, TOGG, Ford gibi markaların da araçlarının sergilenmesi planlanıyor. Bunun yanında katılımcılar iki gün boyunca fuaye alanında önemli şirketlerle iletişim kurma şansı bulup, dağıtılacak olan ürünlerden yararlanabilecek. Okul takımlarının da sergi alanında bulunacağı zirvede her gün 6, toplamda 12 adet oturum olacak.

Kulübün büyük etkinliklerinden sadece bir tanesi

İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü 1992 yılından beri, öncelikli Elektrik Mühendisleri ve diğer tüm mühendis adaylarının gelişimi için her yıl 4 büyük zirve, eğitimler, çeşitli teknik geziler, CEO sohbetleri ve birçok sosyal etkinlik düzenleyerek gün geçtikçe büyüyor. Yeni eğitim öğretim dönemindeki ilk büyük zirvesini de aralıkta Elektrikli Araçlar Zirvesi ile gerçekleştiriyor.

Zirve, elektrikli araçlara ilgi duyan, bu alanda çalışmak isteyen tüm mühendisleri ve mühendis adaylarını 18-19 Aralık tarihlerinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ne davet ediyor!

 
İTÜ’lüler yılbaşı ağacını “yeniden” süsledi Trendler Zirvesi'nde fotoğraf krizi

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi