Esra
Son 180 günde 10 haber

Trendler Zirvesi'nde fotoğraf krizi

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından 7-8 Aralık’ta Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Trendler Zirvesi’nde yılın enleri seçildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği zirveye birbirinden ünlü isim katıldı ve ödülleri dağıtıldı.

Etkinlik sonrası olay

Zirve çıkışında ünlü isimlerden biriyle fotoğraf çektirmek isteyen bir öğrencinin attığı tweet, sosyal medyada tartışma yarattı. Kulüp üyelerinin, kendisini şemsiye ile fotoğraf çektirmek istediği kişiden uzak tutmaya çalıştığını belirten şahıs, Kulüp üyelerine tepki gösterdi.

Fotoğraf çektirmek isteyen şahsın sosyal medya üzerinden paylaştığı mesaj

arı24 olarak Yatırım Kulübü’ne olayın detaylarını sorduk ve Yatırım Kulübü bizlere açıklamasını iletti

Yatırım Kulübü'nün açıklaması

"Bildiğiniz üzere 7-8 Aralık tarihlerinde Trendler Zirvesi etkinliğimizi gerçekleştirdik ve birçok ünlü isim bizlerle birlikte oldu. Kolaylıkla anlaşılacağı üzere ünlü isimlere olan ilginin fazlalığı ve etkinlik alanının güvenliğinin de bizim sorumluluğumuz altında olmasından dolayı zaman zaman önlemleri arttırmamız gerekiyor. Bu olay Demet Özdemir oturumumuzun sonrasında yaşandı. Demet Hanım zirveye kendi koruması ve arkadaşlarıyla geldi. Koruması, Demet Hanım’ın bulunacağı her alanda bizim ekibimiz de dahil olmak üzere çok az kişinin yer almasını istedi. Çünkü onlar da asla bir izdiham yaşanmasını istemiyordu. SDKM'ye yapılan giriş çıkışları da yukarıdaki kapıdan olacak şekilde ayarladık, normal şartlarda o kapı kapalıydı. Oturum sonrasında Demet Özdemir çıkış yaparken organizasyon ekibimiz Demet Hanım’ın koruması ve menajerinden aldıkları direktif doğrultusunda orada bekleyen 2 arkadaşa uyarıda bulunuyor ve yaklaşmamaları için önlerine geçiyor. Sonra arkadaşlar Demet Hanım'a "Demet Abla fotoğraf çekilebilir miyiz?" diye sesleniyorlar ve Demet Hanım da kabul ediyor. Bunun sebebi de onlar dışında insanların bulunmuyor oluşu ve Demet Hanım'ın o anki kibarlığıydı. Belirttiğimiz gibi en başta arkadaşlara söyleniyor burada bulunmanın yasak olduğunu ve talebin Demet Hanım'ın korumasından geldiğini. Bize etkinliğimiz boyunca SDKM'de bulunan okulun kendi güvenlikleri de yardımcı oldular. 

Bu gerçeklikten uzak iddialar ile gündeme gelmek hem bizi, hem de 2 gün boyunca canla başla çalışan organizasyon ekibimizi fazlasıyla üzmüştür.

Saygılarımızla,

İTÜ Yatırım Kulübü"

 
"Elektrikli Araçlar Zirvesi" yaklaşıyor İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı kurucularından Prof. Dr. Nevzat Atlığ hayatını kaybetti

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi