Hüseyin
Son 180 günde 0 haber

İTÜ'lülerden İTÜ'lülere: Ninova için 2 harika eklenti

İTÜ'lü öğrencilerin geliştirdiği, akademik hayatınızı kolaylaştıracağını ve güzelleştireceğini düşündüğümüz iki eklentiyi derledik. Herkese bahar döneminde başarılar dileriz.

1. Ninova Beautifier

İlk eklentimiz Cenk Ergen tarafından tasarlanan Ninova Beautifier. Tamamen estetik odaklı tasarlanmış eklenti, Ninova'nın arkaplanını ve her yazılı metnin rengini değiştirebilmemize olanak sağlıyor.

Eklentiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2. Course Label

İkinci eklentimiz ise Course Label. Fatih Buçak'ın tasarladığı bu eklenti ile geçmiş dönemlerde almış olduğunuz ve sınıfından çıkmak istemediğiniz fakat Ninova panelinde de görmek istemediğiniz dersleri gizleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda da derslerin CRN'si yerine direkt olarak adını görebilmenize imkan sağlıyor.

Bir diğer özelliği ise ödevlerinizi Google Calendar ile senkronize edebiliyorsunuz. Yani verilen ödevleri Google Calendar'a rahatça ekleyip hatırlatıcılar kurup, belirlenen tarih ve saatlerde bildirim alabilirsiniz.

Eklentiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

İTÜ Birlik "İstanbul Sözleşmesi Yaşatır" diyor İTÜ'lü doktora öğrencisi, akademisyen ve oğlunun geliştirdiği Lego Mikrotonal Gitar, Margaret Guthman Müzik Enstrümanları Tasarım Yarışması'nda Halkın Tercihi Ödülü'nü kazandı

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor