Simge
Son 180 günde 0 haber

İTÜ'lülere derslerde yardımcı olacak tablet önerileri

Tabletlerin son zamanlarda öğrencilerin hayatında büyük kolaylık sağladığı ortada. Taşıma rahatlığı, bilgisayarlara oranla hesaplı olması ve akıllı kalemleri ile not tutmayı ve çizim yapmayı kolaylaştırmasından dolayı ihtiyaç haline geliyor. Biz de sizler için fiyat/performans ürünleri derledik.

1.Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE SM-P617 64GB

Yeterli büyüklük ve çözünürlükteki ekrana ve 64 GB depolama alanına sahip olan bu ürün aynı zamanda yüksek Wi-Fi hızı ve uzun saatler yeten pil gücü sayesinde iyi bir seçim olacaktır. Not tutmak ve çizim yapmak için bir kalemi de mevcut; manyetik yuvası sayesinde kalemi kaybetme korkusu da yaşatmıyor. Güncel fiyatı 4.515 TL olan bu ürünü tercih edebilirsiniz.

2.Apple iPad 9.Nesil 64 GB 10.2" Wi-Fi Tablet

Konu tablet olunca Apple markası akla ilk gelen seçeneklerden oluyor. Apple ürünlerinin kalitesi tartışılmaz, tüm gün süren pil ömrü ve 10.2" Retina ekran ile çalışabilir, oyun oynayabilir ve video izleyebilirsiniz.  Güçlü işletim sistemi ve kolay kullanımı ile size harika bir deneyim sunacaktır. Ancak, kalemi kutu içeriğinde mevcut değil; ekstra ücret ödemeniz gerekiyor. Bu kullanıcı dostu ürünün güncel fiyatı ise 6.389 TL.

3.Apple iPad Mini Wİ-Fİ 64 GB 7.9" Tablet

Listemizdeki bir diğer Apple üretimi olan bu ürün rakiplerine oranla 7.9 inçlik küçük bir ekran sunsa da dersleri takip etmek ve not tutmak için yeterli olacaktır. 500 gramdan daha hafif ve 6.1 mm inceliğinde olması ile taşıma kolaylığı sağlamakta. Yeterli depolama alanı ve iyi bir pil gücü olan bu ürünün güncel fiyatı ise 7.999TL ve diğer Apple tabletlerde de olduğu gibi kalemine ekstra ücret ödemeniz gerekiyor.

4.Apple iPad Air 4.Nesil 10.9" 64 GB Wi-Fi Tablet

Apple iPad Air 4.Nesil 10.9 inç liquid retina ekran teknolojisine sahiptir. Yüksek hassasiyetli kalem desteği ile her türlü çizimi rahatça yapabilme imkanı sağlar. 10 saate ladar dayanan pil ömrü uzun süre aralıksız çalışmanızı sağlar. Şık tasarımı ve hafifliği ile kullananları memnun eden bu üründe 64 GB depolama alanının da yeterli olacağını düşünüyoruz. Güncel fiyatı 10.868TL olan bu ürün performans beklentisini karşılamakta.

5. Huawei Matepad 11

Rakiplerinin aksine klavye ve kalem ile gelen bu ürün 128 GB depolama alanına, 11 inç ekrana  ve 6 GB RAM'e sahip. Teknik özellikleriyle olduğu kadar ince, hafif ve dayanıklı tasarımı ile de adından bahsettiriyor. Bunlara ek olarak tek ekranda maksimum 4 uygulama çalıştırma imkanı sunuyor ve 12 saate kadar dayanan pil ömrü ile sizi priz arama derdinden kurtarıyor. Ancak, kendine has bir işletim sistemine sahip bu cihazda Google Tools kullanılamıyor. Güncel fiyatı ise 5.267 TL'dir.

 

2021-2022 dönemi İTÜ lisans mezun dereceleri açıklandı YKS'de dereceye girenlere İTÜ'den burs ve başarı ödülleri

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor