Öykü
Son 180 günde 0 haber

İTÜNav ile artık Ayazağa Kampüsü'nde kaybolmak yok

Hepimizin okuldaki ilk senesinde vaktinin çoğu dersin olduğu yerleri aramakla, fakülte kodlarını öğrenmeye çalışmakla geçiyor. Ayazağa Kampüsü'nün büyüklüğü bu anlamda pek çok öğrenciye oldukça sıkıntı yaşatabiliyor. Yakın zamanda İTÜ Coğrafi Bilgi Teknolojileri Araştırma Merkezi tarafından hayata geçirilen İTÜNav isimli Ayazağa Kampüsü'ne özel navigasyon uygulaması ile bu kaybolma ve dakikalarca yer arama sıkıntsı son bulacak gibi.

Uygulama nasıl kullanılıyor?

Uygulamaya Facebook aracılığıyla veya telefon numaranızla giriş yapabiliyorsunuz. Telefonunuzdaki GPS özelliğini aktif hale getirerek Ayazağa Kampüsü'ndeki fakülteleri, merkezi derslikleri görerek, bir yerden bir yere nasıl gideceğinizi de öğrenebiliyorsunuz.

Akademisyen odasını mı arıyorsunuz?

Uygulama sadece bir yerden bir yere nasıl gideceğinizi söylemiyor. İTÜNav ile tek tek fakülte binalarının planını görebiliyor ve hangi akademisyenin odasının nerede olduğunu da öğrenebiliyorsunuz. Bizim İTÜNav'daki en sevdiğimiz özelliklerden biri de bu oldu.

Uygulamanın bir kaç eksiği olsa da sık sık güncellenerek tüm binalar detaylıca öğrenciye ve personele sunulmaya çalışılıyor. Henüz yalnızca Google Play Store'da bulunan uygulama tamamen ücretsiz.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız.

İTÜ karizmasının bir Tesla ile yerle bir oluşu İTÜ Sosyal'de bu hafta: 16-22 Aralık 2017

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi