2016 Mezuniyet Balosu kayıtlarını kaçırmayın

İTÜ Mezunları Derneği tarafından düzenlenen 2016 Mezuniyet Balosu, 12 Temmuz Salı günü The Marmara Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşecek. Saat 19:00'da kokteyl ile başlayacak olan 800 kişilik dev balo, akşam yemeğinden sonra after party ile devam edecek. Balonun katılım ücreti ise 280 TL.

Ön ödeme ücreti 100 TL olup öğrenciler bu imkandan 13 Mayıs Cuma gününe kadar yararlanabilecek. Bu tarihten sonra ön ödeme ücreti alınmayacak ve balo fiyatı 310 TL olacak.

Ödemeler İTÜ Mezunları Derneği'nin Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ndeki ofisine yapılacak. Ödeme sırasında kayıt bilgileri bırakılacak olup bu sebeple toplu ödemelerde etkinliğe katılacak kişilerin isim, soyisim, fakülte, bölüm, okul numarası,cep numarası ve mail bilgileri gerekli olacak.

*10-12 kişilik masalar şeklinde planlanan balo için ön ödeme ücretlerini daha önce veren kişiler yerleşim planında önceliklendirilecek.

*Mezuniyet Balosu hakkında sorularınızı Semih Sercan ERKUL ve Ersel ABAR'a sorabilirsiniz.

Semih Sercan ERKUL - 05547630323

Ersel ABAR - 05313211505

İTÜ tarihinde bir ilk

İTÜ tarihinde düzenlenecek olan ilk toplu mezuniyet balosu olan 2016 Mezuniyet Balosu'nun bir geleneğin ilk adımı olması ve bundan sonraki mezuniyet balolarının da toplu bir şekilde düzenlenmesi öngörülüyor. Bu seneye kadar Taşkışla, Gümüşsuyu, Maçka Kampüsleri kendi içerisinde; Ayazağa Kampüsü ise fakülte bazlı mezuniyet balosu planlıyordu.

Rektör adayları sözlü sınava çıkıyor İTÜ Mezunları Derneği yeni yönetim kurulu belli oldu

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor