Mert Kaan
Son 180 günde 2 haber

Öğretim görevlileri ödevlerini son teslim tarihine yetiştiremedi

İTÜ’de finallerin başlamasıyla birlikte not hesaplamaları, hangi dersten VF aldım düşünceleri, "Geçmem için kaç almam lazım?" soruları gündemimizi doldurmaya başladı bile. Peki Nerede bu VF’ler? Nerede bu notlar? VF’leri girmek için son tarih 31 Aralık’tı ancak son yükleme saatini bir dakika geçirdiğimizde ödevi yüklememize izin vermeyen sistem, anlaşılan VF’ler için herhangi bir kısıtlama sunmuyor(!). 

Girilmeyen notlar bir yana dursun hangi dersten VF aldığını bilmemek doğal olarak “Derse çalışsam mı yoksa zaten kaldım mı?” ikilemini akıllara getiriyor. Sizlere durumun ne kadar vahim olduğunu bir anketle sorduk: “Kaç dersinizin VF notları sisteme girilmedi?”

Anketimize katılan takipçilerimizin yarısından fazlası ,%67’si, final haftası başlamasına rağmen girilmeyen VF notları olduğunu belirtirken bu kesim içindeki %39’luk büyük çoğunluk üç veya daha fazla derste bu durumun yaşandığını iletmiş. Diğer bir deyişle, öğretim görevlileri ödevlerini son teslim tarihine yetiştiremedi. Ağzımızın tadıyla dersten kalamdık. VF devamsızlıktan veya dönem içi notlardan alınan bir not. 31 Aralık olan son VF girme tarihinden sonra bu not girilememekte bu nedenle finale girebilirsiniz ancak değerli hocalarımızın FF perilerilerinin ne yapacağını bilemeyiz tabi. arı24 ailesi olarak anketimize katılan herkese teşekkür ederiz. Siz de anketlerimizi kaçırmamak için Twitter hesabımızı takip edebilirsiniz. Finallerde başarılar!

İTÜ Denizcilik Fakültesi'nde havuz dersleri açılmadı Yılbaşında İTÜ güvenliğinden yetkisiz arama

İTÜ MASASI | #5 İTÜ kulüpleri yandaş şirketin reklam yüzü yapıldı

İTÜ Sinema Kulübü'nün etkinliği "saat dilimi" gerekçesiyle iptal edildi

İTÜ MASASI | #4 Ders borsasına ilk resmi tepki geldi

Oscar ödülleri sahiplerini buldu

İTÜ Vadi Yurtları'nın kaderi ne olacak?