Melike
Son 180 günde 0 haber

Orienteering Takımı yeniden rekor kırdı

26-27 Nisan tarihlerinde Koç Sporfest kapsamında ODTÜ’de düzenlenen Üniversitelerarası Orienteering Şampiyonası’nda Orienteering takımımız, erkek takımında 2. olarak kürsüde yerini alırken kadın takımı da 6. oldu. Ayrıca 2. gün okulumuz sporcularından İsmail İleri bireysel klasmanda 3. olarak bronz madalyayı hak etti. 

Bir rekor daha

 
Geçen yıl Konya Selçuk Üniversitesi’nde erkeklerde 4. kadınlarda 10. olarak okul rekorunu kıran Orienteering Takımı bu yıl her iki kategoride de yeni rekorlara imza attı. Orienteering Kulübü'nün tüm sporcularını gösterdikleri başarıdan ötürü tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Orienteering Nedir?

​Basit anlamda orienteering yer şekillerini ve doğal ya da beşeri oluşumları temel alan bir harita yardımıyla parkurda bulunan hedefleri sırasıyla bulmayı amaçlayan bir doğa sporudur. Orman haricinde şehir merkezleri, kampüsler ya da tarihi alanlarda da yapılabilir. 
 
​Treasure Hunt (Hazine Avı) temalı oyunlar ile kros sporunun birleşimi gibi düşünülebilecek olan orienteering fiziksel ve mental gücün tam konsantrasyonla kullanılmasını gerektiren bir spordur.
İkamet değişikliği için son tarih: 12 Mayıs İTÜ'de neler oldu? 23 Nisan - 6 Mayıs 2018

İTÜ öğrencisi Hussein Mohammed ABBAS vefat etti

Kendi okulumuzda yabancı gibi: Justin Timberlake konseri İTÜ’yü felç etti

İTÜ'deki Justin Timberlake konserinde olası terör saldırısı iddiası

Sadece akademide değil, her alanda zirvede: İTÜ'lülerin 2025 karnesi

İTÜ yurtlarında yaz okulu krizi: Temizlik eksikliği ve hırsızlık şüphesi