Yusuf Tolunay
Son 180 günde 0 haber

Pazarlama ve Finans Zirvesi öğrenciler ile iş dünyasını bir araya getirecek

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen Pazarlama ve Finans Zirvesi (PFZ) farklı üniversitelerden birçok öğrenciyi iş dünyasından isimler ile bu sene de bir araya getirecek. Bu yıl 6. sı düzenlenecek olan PFZ, ziyaretçilerini 12-15 Kasım tarihleri arasında İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde ağırlayacak. Zirvede katılımcılara sertifika verilecek, katılımcılar farklı firma ve sektörlerden isimlerin söyleşilerine katılabilecekler. Etkinlik programı en kısa sürede açıklanacak olup, etkinlik programı için bizimle iletişimde kalınız.

Daha yüksek katılım hedefleniyor

Geçtiğimiz senelerdeki zirvelerde ziyaretçi sayısını artıran PFZ, bu sene 2000 ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. 2016 yılındaki zirvede katılımcıların %70’lik bir dilimini oluşturan öğrencilerin yanı sıra farklı sektörlerden çalışanlar da zirvenin ziyaretçileri arasında yer aldı. Zirve ile ilgili detaylı bilgi için pazarlamafinans.com adresini ziyaret edebilir ya da İTÜ Yatırım Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz. 

2016 PFZ'de neler yaşandı?

PFZ 2016'da öğrenciler bir yandan panellerle kendilerini geliştirirken diğer yandan çeşitli workshop, casestudy etkinliklerine katılıp, staj-iş başvurusu yapmşlardı. MAVİ, Vodafone, Migros dahil olmak üzere birçok firmanın katıldığı zirvede, söyleşilere katılanlar arasında Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Cem Davran bulunuyordu.

Umut Okulu, ihtiyaç sahibi okullar için yardımlarınızı bekliyor Mağara Araştırma Kulübü 10. yılını kutluyor

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor