Emre
Son 180 günde 0 haber

Rektör Koyuncu'dan Vadi Yemekhanesi hakkında açıklama

2018-2019 yılları arasında kapatılan Vadi Yurtları yemekhanesi hem öğrencilere zorluk çıkarıyor hem de ana yemekhanenin yoğunluğunu arttırıyordu. Öğrencilerin yıllardır süren yoğun talepleri üzerine İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu Vadi yemekhanesinin tekrar açılacağını geçen ay Twitter üzerinden bildirmiş ancak kesin bir tarih vermeyerek 1 ay içerisinde açılacağını belirtmişti. Güz döneminin başlamasının üzerinden yaklaşık 1 ay geçti ve Vadi yemekhanesinin hâlâ açılmaması öğrencilerde merak konusu oldu.

Vadi Yurtları Yemekhanesi yakında açılıyor

Şahsi Twitter Hesabı üzerinden açıklama yapan Rektör Koyuncu, Vadi Yemekhanesi için çalışmaların devam ettiğini ve yakın zamanda açılacağını belirtti. Duyumlara göre MED’de öğrencilerle buluşup taleplerini dinleyen Rektör Koyuncu'ya bu durumun belirtilmesi üzerine Vadi Yemekhanesi 1 Kasım tarihinde hizmete başlayacağı öğrenildi.

Hafta sonu yemeği geliyor

Bir öğrencinin hafta sonu yemek talebini bildirmesi üzerine Rektör İsmail Koyuncu, Vadi Yemekhanesi'nin açılması ardından ilk zamanlar sadece hafta içi yemek verileceğini, ilerleyen zamanlarda ise hafta sonu da yemek vermeye başlanacağını belirtti. 

Rektör Koyuncu'nun açıklaması:

Yemekhane hizmet saatlerinde değişiklik

İTÜ Mail üzerinden herkese gönderilen bir mail ile yemek saatlerinin güncellendiğii belirtildi. Ayazağa Yemekhanesi'nde öğle yemeği 11.30-14.00 saatleri arasında verilirken akşam yemeği 30 dakika erkene çekilerek 17.00-19.00 arası verilecek.

Yemek saatlerindeki tüm değişiklikleri aşağıda görebilirsiniz:

 

Barcelona Sahası Rektörlüğe bağlandı İTÜ Rektörü SAHA İstanbul Yönetim Kurulu’nda

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor

İTÜ'de yeni lisans programı açılıyor ve "Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği" ismi değişiyor

Veteriner olmaması nedeniyle köpekler başıboş kaldı : Bir öğrenci yaralandı

250. Yıl Şenlikleri'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu