Taşkışla Şenlik 19 Lansmanı

Taşkışla Şenlik sizi İstanbul'un en gözde eğlence mekanlarından biri olan garajistanbul'da gerçekleşecek şenlik lansmanına davet ediyor! 3 Mayıs Cuma günü saat 22.00da gerçekleşek olan bu partiye katılmayı unutmayın, çünkü çok eğleneceksiniz!

Müzik ve eğlence bu yıl da baharla birlikte Taşkışla Şenlik'te buluşuyor! Bu yıl 19.su düzenlenecek olan şenlik, sizleri Taşkışla'nın sevimli orta bahçesinde kucaklıyor!
Baharın gelişini birbirinden eğlenceli aktivitelerle, güçlü müzik grupları ve sanatçılar ile dans ederek kutlayabilirsiniz! Tüm gün dans etmekten yorulursanız, kendinizi minderlerin ya da yemyeşil çimlerin üzerine atıp, arkadan çalan müzik eşliğinde arkadaşlarınızla keyifli vakit de geçirebilirsiniz.

Hayır ben yeni şeyler denemek istiyorum diyorsanız da gün boyu sürecek farklı temalı ve birbirinden eğlenceli workshoplardan istediğinizi seçip, farklı şeyler deneyimleyebilirsiniz. Bunların yanı sıra kendinizi sürpriz isimlerle bir söyleşinin ortasında bulabilir, onlarla tanışıp, istediğiniz konular üzerinde tartışabilirsiniz.

Festival programının kısa bir süre içinde açıklanacağı bu doyumsuz eğlenceli etkinliğe katılmak istiyorsanız Taşkışla Şenlik 13 Mayıs Pazartesi gününden itibaren sizleri sevdiklerinizle beraber eğlenceli bir hafta geçirmeye davet ediyor! 13-17 Mayıs arası, Taşkışla'da olun!

Etkinlik Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/events/548551265187880

Justin Bieber Hayranları İTÜ'de... İTÜFest biletleri satışa çıkıyor

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor