'The Wall' 4 Ağustos akşamı İTÜ Stadyumu'nda

Görsel bir şölen ile gerçekleşecek konser için dev sahne ve 110 metrelik duvar kurulacak. Dünyanın en büyük prodüksiyonlarından kabul edilen 'The Wall' 4 Ağustos akşamı İTÜ Arena'da olacak.

Görsel şovları, ışık sistemi ve sahnede seyircisine yapacağı birçok sürpriz içinde barındıran konser için 140 tonluk prodüksiyon malzemesi İstanbul'a 75 tırla gelecek.

Duvar 199. kez yıkılacak

Roger Waters sahnede bu turne için özel olarak yapılan 110 metrelik Berlin duvarını temsil eden ve turneye adını veren o meşhur duvarı İstanbul'da sahnede 199. kez yıkacak. Daha önce benzeri görülmemiş özel efektlerle donatılmış duvarın gölgesinde ise "Another Brick in The Wall" parçasını sürpriz bir ekip Roger Waters ile seslendirecek.

Bir çok sürprizi içinde barındıran büyük konserde ansızın belirecek bir uçak bile görmek mümkün.

2011 yılından bu yana dünyayı gezen bu dev produksiyon ile 28 ülkede, 192 kez sahneye çıkan Roger Waters ile 'The Wall', yaklaşık 3.5 milyon kişi tarafından izlenerek 2011-2012 yıllarının en çok hasılat yapan turnesi oldu.

İstanbul'da konser vermişti

Roger Waters, daha önce 2006 yılında geldiği 'The Dark Side Of the Moon' turnesi kapsamında İstanbul'a gelmiş, Kuruçeşme Arena'yı dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir konser keyfi yaşatmıştı.

ÖSYM yerleştirme sonuçlarını açıkladı 173 yıllık Taşkışla restore edilecek

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi