Ege
Son 180 günde 0 haber

ARI Teknokent çalışanlarının girişlerine Rektörlükten düzenleme

Geçtiğimiz günlerde İTÜ tarafından ARI Teknokent ile bağlı şirketlerde çalışanlara özel bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ARI Teknokent’e bağlı şirketlerde çalışan yönetici, personel ve misafirlerine ait özel araçlar ve servis araçlarının kampüse girişlerinin sadece “Borsa Kapısı” üzerinden yapılacağı belirtilip buna ek olarak, yapılan açıklamada İTÜ Camii kavşağının ön tarafına yeni bir kontrol noktası koyulduğu ve kampüs alanına geçecek olan çalışanların yeni kontrol noktasını kullanmak zorunda olduğu eklendi.

İTÜ'nün yaptığı açıklama:

Fakültelerden kontrol noktaları ile en nihayetinde izole edilmek istenen ARI Teknokent alanı aşağıda daha net görülebilir:

ARI Teknokent'ten tepki

Yapılan yeni düzenlemelere karşı ARI Teknokent ve çalışanlarından tepki gecikmedi. “Linkedin” gibi çeşitli platformlardan gelen yorumlar, insanların yeni düzenlemeden memnun olmadığını açık bir şekilde gösteriyor. ARI Teknokent Proje Geliştirme Planlama A. Ş. tarafından yayınlanan yazılı açıklama ise şu şekilde:

"İstanbul Teknik Üniversitesi (“İTÜ”) kampüsü içerisindeki araç trafiğinin düzenini sağlamak amacıyla İTÜ ARI Teknokent ile bağlı şirketlerde çalışan yönetici, personel, misafirlerine(vb.) ait özel araçlar ile servis araçlarının kampüse giriş çıkışlarının sadece “Borsa Kapısı” üzerinden yapılması kararlaştırılmıştır. Belirtilen uygulamaya 5 Ekim 2021 tarihinde geçilecek olup belirtilen tarihten itibaren tanımlı tüm araçların kampüs giriş izinlerinin iptal edileceği bildirilmiştir. Bu kapsamda İTÜ Camii kavşağının ön tarafına ilave bir kontrol noktası yerleştirilmiş olup, buradan geçişler kontrollü olarak sağlanacaktır. ARI1, ARI4, ARI6 ve ARI8 binalarındaki yöneticiler ve çalışanlar da girişlerini Borsa Kapıdan yapıp, kampüs alanı içerisine geçiş yapabilmek için belirtilen ilave kontrol noktasını kullanmaları gerektiği belirtilmiştir. Söz konusu uygulamanın teknoloji geliştirme bölgemizin işleyişini olumsuz etkilememesi amacıyla İTÜ Rektörlüğü ile gerekli yazışmaların yürütüldüğünü de ayrıca bildiririz. Bu çerçevede, İTÜ ARI Teknokent ile bağlı şirketlerde çalışan yönetici, personel, misafirlerine ait özel araçların bilgilerine İTÜ Rektörlüğüne iletilmek üzere ihtiyaç duyulmaktadır. İşbu e-postamızın ekinde ilettiğimiz Excel dosyasına ilgili kişilerin ad, soyadı, çalışılan bina ve plaka bilgilerini belirterek servisdestek@ariteknokent.com.tr adresine yarın (01.10.2021 Cuma) saat 12.00’a kadar iletmenizi önemle rica ederiz. İTÜ Rektörlüğü’ne aktarılacak olan İTÜ ARI Teknokent ile bağlı şirketlerde çalışan yönetici, personel, misafirlerin ad soyadları, çalışılan bina, plaka bilgilerini hukuka uygun olarak Şirketimize aktardığınız ve ilgili kişileri 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca aydınlattığınız ve gerekli hallerde açık rızalarını temin ettiğiniz kabul edilecektir. Kampüs araç giriş çıkılarında mağduriyet yaşanmaması için desteğinizi ve işbirliğinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

ARI Teknokent Proje Geliştirme Planlama A.Ş"

İTÜ, güz dönemine hazırlıksız yakalandı İTÜ Geliştirme Vakfı Yayın Teşvik Ödülleri

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi