Serkan
Son 180 günde 0 haber

İTÜ Geliştirme Vakfı Yayın Teşvik Ödülleri

İTÜ Geliştirme Vakfı, İstanbul Teknik Üniversitesi akademisyenlerine akademik araştırma ve teşvik için birçok destek sağlamıştır. Yayın Teşvik Programı bunlardan birisi olup İTÜ Uluslararası Bilimsel ve Sanatsal Yayınları Teşvik Programı, İTÜ’lü akademisyen ve araştırmacılara İTÜ tarafından belirlenen dergi ve kitaplarda yayın yapmalarını teşvik ederek Üniversitemizin yayın etkinliğini artırmaktır.

Üniversitemiz tarafından belirlenen ve her yıl İTÜ Geliştirme Vakfı bütçesinden düzenli olarak ödenen Yayın Teşvik Ödellerinin 2020 yılı yayınlarına ait 850.577,49 TL tutarındaki bölümünün 769 İTÜ akademisyenine ödenmesi konusu 29.09.2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında görüşülerek oybirliği ile kabul edilmiştir. Böylelikle vakıf tarafından 01.10.2021 tarihinden itibaren 850.577,49 TL İTÜ Geliştirme Vakfı Yayın Teşvik Ödülleri ödemesi yapılacaktır. Yapılan bu ödeme ile birlikte vakıf, 2020 yılında toplam 1.743.643,30 TL ödeme gerçekleştirmiştir. Ayrıca, Vakıf tarafından akademisyenlerimize Yurt Dışı Bilimsel Araştırma destekleri de sunulmaktadır.

İTÜ Geliştirme Vakfı Yayın Teşvik Ödülleri ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

arı24 ailesi olarak akademisyelerimizin başarılarının devamını gönülden dileriz.

ARI Teknokent çalışanlarının girişlerine Rektörlükten düzenleme Kampüse ve derslere girişlerde uygulanacak kurallar belli oldu

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor