Öykü
Son 180 günde 0 haber

arı24 yeni ekip arkadaşlarını arıyor!

Beklenen gün geldi İTÜ'lü! Yoğun bir güz döneminin ve umarız hepimiz için dinlendirici olan tatilin sonunda arı24 2019-2020 Bahar Dönemi başvuruları başladı! Eğer İTÜ'nün en aktif öğrenci topluluğunun bir parçası olmak, İTÜ'nün nabzını yakından tutmak istiyorsan başvuru formumuzu kesinlikle doldurmalısın! :)

arı24 arı24... Kim ya bu arı24? :)

2009 yılında öğrencileri İTÜ gündeminden haberdar etmek ve öğrencilerin sesi olmak amacıyla İTÜ24 adıyla kuruluyor haber sitemiz. Kurulduğu günden bugüne de gerek İTÜ'de gerekse ulusal medyada İTÜ ile ilgili bir haber söz konusu olduğunda aranacak ilk adres biz oluyoruz. :) 2016 yılında daha samimi hissettirmek ve öğrenci oluşumu olduğumuzu belli etmek adına ismimizi değiştirerek bugün tanıyıp bildiğiniz arı24 oluyoruz. :) 

10 yıldır da yazdığımız haberlerle İTÜ'de olan biteni, kulüpleri ve etkinlikleri; İTÜ'lülere, tüm Türkiye'ye hatta bazen de uluslararası basına ulaştırıyoruz. arı24'ün iki kişiyle başlayan yolculuğu 10 yılda onlarca kişiyi bünyesine katarak ve büyüyerek devam etti. Çağımızın gerektirdikleriyle beraber de bugün sosyal medya postlarımızla, Youtube videolarımızla ve hala gündemi belirleyen haberlerimizle öğrencilerin tarafında İTÜ'nün öğrenci medyası olmaya devam ediyoruz. :)

arı24'te neler yapıyoruz?

Öncelikle her zaman bir haber sitesi oldu arı24. İTÜ'de olan biteni İTÜ'lülere aktarmak en büyük önceliğimiz o yüzden. Ekibimiz her yerde İTÜ gündemini yakından takip ederek İTÜ'de olanları en kısa sürede öğrencilerle buluşturuyor. Sadece gündemi yazmıyoruz elbette, orijinal içerik fikirleri bol olan ekip üyelerimiz tüm İTÜ'lülerin yıllar geçse bile dönüp dönüp okuyacağı harika haberler de ortaya çıkarıyor. :)

Ormanda ağaç, İTÜ'de kulüpler say say bitmez. :) E kulüp bol olunca onları ve etkinliklerini takip etmek epey zor. Kulüplerle ve etkinlikleriyle ilgilenen üyelerimiz tek tek etkinlikleri takip ederek sitemize ekleyerek kulüplerin aktiflik sıralamasında hak ettikleri puanları almalarına destek oluyor. Aynı zamanda kulüpleri, bilgilerini, sosyal medya hesaplarını da güncel tutarak kulüplerle ilgili en doğru bilgileri İTÜ'lülere ulaştırıyorlar :)

Hep vurguluyoruz İTÜ'nün en dinamik öğrenci topluluğu olduğumuzu. :) E doğal olarak çağımızın büyüyen sosyal medya çılgınlığına da ayak uydurduk. Twitter, Instagram, Facebook ve son yılların yükselen platformu Youtube'a ekip arkadaşlarımız arı gibi çalışarak içerik üretiyor ve bu içeriklerin hayata geçmesini sağlıyor.

Başvuru için son gün: 15 Şubat

Bunları okurken heyecanlandıysan ve "Ben burada olmalıyım ya!" dediysen başvurularımız bugün itibariyle başladı. Eğer düşünmek istiyorsan, kararsızsan üzülme; başvurular 15 Şubat'a kadar devam edecek. :)

Tanışma toplantımız 21 Şubat Cuma günü olacak, başvurun kabul edildiği takdirde toplantı detayları için başvuru formuna yazdığın numaraya mesaj yollayacağız. :)

Başvuru formu: https://forms.gle/drXTBx2DECcwtEho8

9 fakültede 3'ü 1 arada dekanlık dönemi Ek sınav hakkı uygulamaya giriyor

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor