AUVTECH Otonom Sualtı Aracı Proje Takımı Yeni Ekip Arkadaşları Arıyor ( AUV & USV )

Sevgili Öğrenciler,

17 – 22 Temmuz 2012’de Amerika’nın San Diego şehrinde düzenlenen “AUVSI Foundation and ONR's 15th International RoboSub Competition” etkinliğinde ülkemizi başarı ile temsil eden İLK VE TEK ekip olan AUVTECH Otonom Sualtı Aracı Proje Takımı (http://auvtech.itu.edu.tr/) bu yıl da çalışmalarına devam etmektedir.

Bu yıl

1. Otonom Su Saltı Araçları Yarışmasına (AUVSI Foundation and ONR's 16th International RoboSub Competition - SSC Pacific TRANSDEC, San Diego, CA )

2. Otonom Su Üstü Araçları Yarışmasına (AUVSI Foundation and ONR's 6th International RoboBoat Competition - July 8-14, 2013 Founders Inn and Spa, Virginia Beach, VA )

Yarışmalarına katılacak ve Savunma Sanayine yönelik olarak da çalışacak olan takımımız yeni takım arkadaşları aramaktadır.

Takımımızdaki yazılım ve görüntü işleme grubu için bölüm ve sınıf ayrımı olmaksızın özellikle;

Embedded Linux, C#, C/C++, Matlab, Open CV konularında bilgi sahibi olan arkadaşları aramaktayız.

Bununla birlikte

Mekanik, Malzeme, Elektronik ve Haberleşme, Elektrik-Elektronik, Kontrol, Mekatronik, Yazılım geliştirme, Gemi İnşa, 3D Tasarım, Hidrodinamik, Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği ( CFD ), web tasarım, bölüm ve konularında da özverili arkadaşları beklemekteyiz.

Ayrıca, konu ayrımı olmaksızın takımda yer almak ve kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar da ilgi alanlarını belirterek başvuru yapabilirler. Başvuru için lütfen kendinizi ve amaçlarınızı belirten birkaç cümle ile birlikte CV nizi auvtech@itu.edu.tr adresine gönderiniz.

Girişimcilik ve Yenilikçilik Endeksi'nde İTÜ ilk 5'te İTÜ Dünya Üniversiteler Sıralamasında Türkiye'nin En İyisi

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor