Duygu
Son 180 günde 0 haber

Başarı yolculukları size ışık olabilir: Ekonomi Haftası

İTÜ'nün aktif öğrenci topluluklarından İTÜ Markalaşma Kulübü'nün düzenleyeceği "Yolculuk" isimli etkinlik; sanat, trend, girişimcilik ve ekonomi ana başlıklarıyla beraber Türkiye’nin her yerinden katılımcılarıyla buluşuyor. 22 Şubat’ta başlamış olan bu yolculuk şimdi de son ana başlığı olan "Ekonomi" ile birlikte 29 Mart-4 Nisan tarihleri arasında meraklılarıyla buluşacak.

Nedir bu Yolculuk projesi?

Fark yaratacak vizyona sahip bireyler yetiştirmek ve Türkiye’deki tüm üniversitelere yayılacak bir kültür ve gelenek oluşturmanın amaçlandığı projede birbirinden değerli sektör liderleri ve markaları ağırlanacak. Kategorilere ayrılan haftalara uygun olarak ağırlanan, alanında ilgili ve başarılı simalar ile kitlelerin, “Sektördeki zorluklar nelerdir?”, “Karşılaştığınız engellerle nasıl başa çıktınız?”, “Vazgeçtiğiniz noktalar oldu mu?”, “Başarınızın temeli nedir?” gibi sorularına cevaplar aranacak.

Ekonomi haftası etkinliğinde izleyicileri neler bekliyor?

İzleyiciler ekonomi haftasında

  • Koton CEO’su Bülent Sabuncu,
  • Coca Cola CEO’su Başak Karaca
  • Sabancı Holding Sürdürülebilirilik ve İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Timur

ile buluşarak bu kişilerin başarılarını elde etme, markalarını oluşturma ve geliştirme hikayelerini öğrenme fırsatı yakalayacak. Haftalara özel etkinlikler ve yarışmalar İTÜ Markalaşma Kulübü'ne ait yayın organlarında ücretsiz olarak gerçekleşecek.

 

İTÜ, 250. Yıl Özel Logosu'nu yarışmayla belirliyor Her İTÜ'lünün işine yarayacak 7 Web Sitesi

arıRehber Ekim: Karaköy ve Tophane’de bir gün nasıl geçirilir?

İTÜ'den kulüp afişlerine sansür

arıKariyer Ekim: İletişim becerisinin önemi

İTÜ'nün Marmara Depremi riskini araştıracak yeni merkezi: MATAM

arı24 yazılım ekibi yeni ekip arkadaşlarını arıyor!