Berlin'den İTÜ'ye dijital üniversite dokunuşu

Berlin Teknik Üniversitesi başkanı Christian Thomsen Berlin'deki dijitalleştirme faaliyetleri, bu faaliyetler için gerekn koşullar  ve değerlendirmeler ile ilgili olarak üniversitemizde konferans gerçekleştirecek. Konferans 17 Mayıs Salı günü saat 10.00'da UHEM - Arı9 da gerçekleşecek.

Aynı zamanda Berlin Dijitalleştirme Faaliyetleri eş kurucusu olan Thomsen, Berlin bilim insanlarının dijitalleştirme faaliyetlerindeki konumları, görevleri ile ilgili bilgiler verecek ve kendi deneyimlerini de bizlere aktaracak.

Peki Nedir Dijitalleştirme?

Akıllı şehirler, Akıllı Üniversite, Big Data, Startup girişimleri, Teknolojinin insan hayatındaki etkisi gibi bir çok konu hepimizin son zamanlarda çok sık duyduğu konular. Biz istesek de istemesek de hayatımızın içinde yer alan bu konularla ilgili hepimiz az çok bilgisi, ilgisi ve veya fikri mevcut. İşte Digital Univers(c)ity etkinliğinde de bu konuların Berlin'i nasıl etkilediğini, ilerde nasıl etkileyeceğini ve bu konularda bir Üniversitenin nasıl bir konumda bulunduğu ele alınacak. 

Nobel ödüllü Aziz Sancar İTÜ'ye geliyor Ekilen dersler sonrası heyecan dorukta bekleyiş

MED adeta çöplüğe dönmüş durumda, peki neden?

İTÜ veterinerlik birimi beslenme gönüllülerini arıyor

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor

İTÜ'de yeni lisans programı açılıyor ve "Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği" ismi değişiyor