Seda
Son 180 günde 1 haber

Beyoğlu’nda ders çalışabileceğiniz 7 kafe

Hep aynı yerde çalışmaktan sıkılanlar ve yeni yerler keşfetmek isteyenler için sakin ve ferah olmasının yanı sıra lezzetli tadları da keşfedebileceğiniz Beyoğlu’nda bulunan rahatça ders çalışabileceğiniz kafeleri derledik. İyi çalışmalar.

1) Kırmızı Kedi Pera

Pera’daki en sakin mekanlardan biri kesinlikle Kırmızı Kedi Pera. Kütüphane havası veren kafede ders çalışan birçok kişiyi görebilirsiniz, mola verince romanları inceleyebilirsiniz.

2)  Kava Coffee Karaköy

Burada bilgisayarı ile çalışan birçok kişi görebilirsiniz. Kahveleri ve sakinliği ile ideal bir yer. Yalnız bireysel çalışmalar için daha uygun çünkü masaları biraz küçük ve masaların hepsi cama bakıyor.

3)  Books and Coffee Karaköy

Merkezi konumu, lezzetli tatları ve iç tasarımı sayesinde oldukça tercih edilen bir kafe ama kesinlikle görülmesi gereken yerlerden biri. Hafta içi erken saatlerde gidilebilir. 

4) Müz Botanik & Kahve Cihangir

Cihangir’de hem botanik bahçe hem workshop hem de kahve mekanı olması sebebiyle diğer mekanlardan oldukça farklı bir yer. İçeride sadece uzunca bir masa var ama genelde pek dolu olmayan bir yer.  Ayrıca dilerseniz bitkileri satın alabilirsiniz.

5) Kahve 6 Cihangir 

Kahve 6, Cihangir’de hem tatları hem de sakinliği ile ilk göze çarpan mekanlardan biri. Mekanın iç kısmı genelde boş ama bahçe kısmı küçük olmasına rağmen egzotik ve rahatlatıcı.

6) Türk Alman Kitabevi Taksim

 İstiklal Caddesi’nde ister bireysel isterseniz de arkadaşlarınız ile çalışabileceğiniz kitap kafelerden biri de Türk Alman Kitabevi. Burada çalışan kişileri görmek sizi motive edeceği gibi  

7) İstanbul Kitapçısı Karaköy

Karaköy İskelesinin üst katında İBB’ye ait olan İstanbul Kitapçısı’nda İstanbul manzarasına karşı ders çalışabilirsiniz. Fiyatlar belediyeye bağlı olduğu için diğer mekanlara göre daha ucuz. Erken saatlerde giderseniz kesinlikle deniz manzaralı bir masa bulabilirsiniz. Ayrıca kitaptan avize tasarımı da görülmeye değer. 

4

İTÜ'den bölüm sitesine erişim engeli YÖK’ün yüz yüze kararı sonrası öğrenciler nasıl oy kullanacak?

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor