Bu kızlar bir harika

21 Mayıs Cumartesi günü İTÜ Stadyumu'nda gerçekleştirilen ve TRF'nun (Türkiye Ragbi Fedarasyonu) da desteğiyle düzenlenen 1. Türkiye Kadınlar Bayrak Futbolu Şampiyonası'nı İTÜ Hornets kazandı.

10 kadın takımının katıldığı turnuvada, son şampiyon olarak gelen Hornets A grubundan 2. çıkarak eleme oynamak zorunda kaldı. Eleme maçında Ege Lady Dolphins ile karşılaşan Hornets, tecrübesi ve kalitesini ortaya koyarak mücadeleden 18-12 galip ayrılmayı bildi.Yarı finalde ezeli rakibi olan Yeditepe Eagles ile oynayan şampiyon, defansının oyuna karakter koyması ve hucümunun da sayı bulması sonucunda, maçı 14-8 kazanmasını bildi. Final maçında ise grup maçlarında 8-7 yenildiği Yıldız Stallions ile karşılaşan İTÜ, 27-8 gibi rahat bir skorla galip geldi ve 1. Türkiye Kadınlar Bayrak Futbolu Şampiyonu oldu.

Takımlara kupa ve madalyalarını TRF Başkanı Şahin Kömürcü verdi. Şampiyonada en çok sayı bulan oyuncu İTÜ Hornets oyuncusu #59 Zeynep Eda olurken, turnuva MVP'si de yine Hornets oyuncusu #44 Ece Tekin oldu. Afyon Victory Walkers takımı da Yeditepe Eagles'ı 12-0 yendi ve büyük bir başarıya imza atarak 3. oldu. Ayrıca en iyi hucüm oyuncusu
#26 Merve Kahraman da onların oyuncusuydu.

İTÜ24 ailesi olarak onların bu haklı galibiyetini gönülden kutlarız ve tabiki İTÜ Hornets Kadın Bayrak Takımını da.

Altın Arı Ödül Töreni'nde rezalet Yurt ücretlerine zam yolda

250. Yıl Şenlikleri'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti