Yurt ücretlerine zam yolda

Her yıl yenilenen yurt kayıtları ile beraber artık bir gelenek haline gelen "yurt zamları", önümüzdeki dönem de uygulanmaya devam edecek.

Yurtburs ofisi tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2016-2017 yılı yurt yenileme duyurusuna göre; önümüzdeki yıl yurtta kalmaya devam edecek öğrencilerin, İTÜ Portal'dan başvuru yapması ve 2016-2017 yılı ekim ayı ücretini 24 haziran 2016 tarihine kadar belirtilen banka hesaplarına yatırması gerekiyor.

Ücret farkı tahsil edilecek

Buna göre ekim ayı ücretleri 24 Haziran tarihine kadar 2015-2016(eski) yurt fiyatlarına göre yatırılacak. Ayrıca yaz dönemi yurt fiyatlandırması da eski tarifeye göre olacak. Ancak zamlı tarifenin belirlenmesiyle oluşacak 2016 Ekim ayına ait ücret farkı, öğrencilerden tahsil ediliyor.  Öğrencilerin 1-5 Ekim tarihlerine kadar ekim ayı ücret farkını ve 12 günlük eylül ayı ücretini banka hesaplarına yatırması gerekiyor. 

Kasım 2016'dan itibaren ise yeni(zamlı) fiyat tarifesine göre ücretler yatırılacak. Zammın miktarına dair ise şuana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bu kızlar bir harika İTÜ New Scientist'te

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor