Dünyanın kapılarını açmaya hazır mısın: Uni-Day'15

İTÜ IEEE Öğrenci Kolu komitelerinden EESTEC LC Istanbul tarafından üçüncüsü düzenlenecek 'Uni-Day 2015' 18 Kasım 2015 Çarşamba günü İTÜ Maçka Kampüsü Yabancı Diller Yüksekokulu'nda gerçekleşecek.

Uni-Day, amacı öğrencilerin doğru planlamalar yaparak yurtdışı deneyimleri kazanmalarını sağlamak olan bir etkinlik. Etkinlikte; okulları,danışmanlık firmalarını ve öğrencileri buluşturarak öğrencinin en doğru bilgiye, birinci ağızdan ulaşmaları amaçlanıyor. Uni-Day öğrencilerin yurtdışı fırsatları hakkında farkındalığını artırmayı ve kafalarındaki soru işaretlerini ortadan kaldırmayı hedeflemekte. 

Yurtdışı Gençlik Kampları, Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH), Yaz Okulları, Dil Okulları, Interrail, Work and Travel, Work and Study, Erasmus ve Exchange Programları, Erasmus Staj ve Yurtdışı Stajları, Yüksek Lisans gibi yurt dışı olanakları sunan firmaların katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikte bu firmalar gün boyu üniversitemizin sağladığı masalarda ve isteğe bağlı olarak yapacakları sunumlarda yurtdışı programlarını tanıtma fırsatı bulacaklar.  

Etkinlik öncesi ve 18 Kasım boyunca yapılıcak çekilişler, oyunlar ve yarışma ile ödüller kazanabilir ve yurtdışı planlarınıza bir adım daha yaklaşabilirsiniz.  

Uni-Day’15 süprizlerinden haberdar olmak için websitesini ve facebook etkinliğini takip etmeyi unutmayın. 

https://www.facebook.com/events/1680306018867529/

http://www.uni-day.com 

http://itu24.com/etkinlik/uni-day-2015-984

Ayrıca Eestec LC İstanbul hakkında sitesinden veya facebook adresinden daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

İTÜ ARIGE'nin Roboleague başarısı FEB Merdivenleri'nde yine tansiyon yükseldi

İTÜ 250. Yıl Şenlikleri’nde sahne alacak isimler değişiyor mu?

MED adeta çöplüğe dönmüş durumda, peki neden?

İTÜ veterinerlik birimi beslenme gönüllülerini arıyor

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor