Enes
Son 180 günde 0 haber

FISU Üniversitelerarası Dünya 3X3 Basketbol Şampiyonası'na bu sene İTÜ ev sahipliği yaptı

İTÜ 3X3 Basketbol Takımıda Turnuvada Yer Aldı

2011’den bu yana düzenlenen FISU Üniversitelerarası Dünya 3x3 Basketbol Şampiyonası bu yıl 27-29 Ekim tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsünde gerçekleşti. Turnuvada Dünya'nın çeşitli ülkelerinden gelen 12 erkek takımı ve 12 kadın takımı mücadele etti. Turnuvada mücadele eden erkek takımları arasında üniversitemiz de yer aldı. Erkekler kategorisinde Türkiye'yi aynı zamanda Manisa Celal Bayar Üniversitesi temsil etti. Kadınlar kategorisinde ise ülkemizi Gazi Üniversitesi temsil etti.

itü takım

Erkeklerde Şampiyon Brezilya Temsilcisi Olurken Kadınlarda Şampiyon Tayvan Temsilcisi Oldu

Üniversitemiz 3x3 takımının son 16 turunda elenip genel puanlamada 9. olduğu FISU Üniversitelerarası Dünya 3x3 Basketbol Şampiyonası erkekler kategorisinde şampiyon Brezilya temsilcisi Universidade Paulista oldu. Diğer bir Türkiye temsilcisi Manisa Celal Bayar Üniversitesi ise turnuvaya çeyrek finalde veda ederek turnuvayı 6. tamamladı. Kadınlarda ise turnuvanın şampiyonu Tayvan temsilcisi National Chung Cheng University oldu. Kadınlarda Türkiye temsilcisi Gazi Üniversitesi turnuvaya çeyrek finalde veda etti. 

Büyük Bir Katılım Gerçekleşti

Turnuva boyunca maçlara büyük bir katılım gerçekleşti. Özellikle açılış seremonisi ve İTÜ 3x3 basketbol takımının açılış maçına öğrencilerin ve personellerin ilgisi oldukça yoğundu. Renkli görüntülere sahip olan turnuvanın sorunsuz şekilde tamamlanması mutluluk vericiydi. Bu tarz uluslararası yarışmaların ve mücadelerin okulumuzda daha çok görülmesi dileğiyle.

seremoni

İTÜ’nün ücretsiz kullanım sağladığı siteler IDEAL: İTÜ'nün dil öğrenme uygulaması mobil mağazalarda

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor