Yusuf Tolunay
Son 180 günde 0 haber

Frizbi Teknik'ten namağlup şampiyonluk

İTÜ Frizbi Teknik takımı 26-27 Nisan tarihlerinde ODTÜ'de düzenlenen Koç Spor Fest kapsamında katıldığı Üniversitelerarası Ultimate Frizbi Şampiyonası'nda, hiç yenilgi yaşamadan  şampiyon olarak İTÜ'lüleri gururlandırdı.

Finalde Boğaziçi Üniversitesi'ni yendiler

Frizbi Teknik Takımı oynadığı grup maçlarında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Bilgi, Sabancı, Bilkent ve Koç Üniversitelerini yenerek mağlubiyetsiz olarak çeyrek finale çıktı. Yeditepe Üniversitesi ile oynadığı  çeyrek finalde de galip gelerek yarı finale çıkan Frizbi Teknik takımımız, yarı finalde ODTÜ'yü de 7-4'lük bir skorla mağlup etti. Final maçında Boğaziçi Üniversitesi'ni 9-2'lik skorla mağlup eden İTÜ Frizbi Teknik, namağlup bir şekilde şampiyonanın galibi oldu.

Pek çok üniversite yarıştı

2006 yılından bu yana  düzenlenen Koç Spor Fest, bu yıl 181 üniversiteden 26.000’den fazla sporcunun 57 farklı branşta mücadelesine sahne oldu. Maçların yanı sıra müzik, saha etkinlikleri ve konferanslarla zenginleşen etkinlikte, öğrenciler keyifli zaman geçirdi.  Birçok üniversiteden öğrenci ve takımların katıldığı organizasyona ise bu sene ODTÜ ev sahipliği yaptı.

İTÜ'de Starbucks fiyatına otomat kahvesi Merkezi spor salonu tadilata mı alınıyor?

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi