Gülşah
Son 180 günde 0 haber

Her İTÜ'lünün işine yarayacak 7 Discord Sunucusu

Öğrencilik hayatınızda ve sonrasında işinize yarayacağını düşündüğümüz, kendinizi geliştirebileceğiniz ve yeni arkadaşlar edinebileceğiniz 7 Discord Sunucusu'nu derledik. İyi okumalar dileriz :)

1. The Language Sloth

The Language Sloth sunucusunun temel amacı insanların dil öğrenmelerine yardımcı olmak. Öğrenmek istediğiniz dilleri seçip derslere katılabilir, ayrıca farklı insanlarla konuşarak yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz. Sunucuya gitmek için buraya tıklayınız.

The Language Sloth Logo

2. Homework Help

Homework Help sunucusu ile ödevleriniz için yardım isteyebilir, başkalarının ödevlerine yardımda bulunabilirsiniz. Sunucuya buradan ulaşabilirsiniz. Elbette etik kullanımla sınırlı olduğunu belirtmekte fayda var :)

Homework Help Logo

3. The Coding Den

The Coding Den, yazılımcıların bulunduğu ve birbirlerine yardımcı olduğu bir sunucu. Bu sunucuda kendinizi kodlamada geliştirip yazdığınız programla ilgili yardım isteyebilirsiniz. Buradan sunucuya gidebilirsiniz.

The Coding Den Logo

4. Kodluyoruz

Kodluyoruz da tıpkı The Coding Den gibi yazılımcıların bulunduğu ve birbirlerine yardımcı olduğu bir sunucu. Türkçe olduğu için kendinizi daha rahat ifade edebilme şansınız bulunmakta. Bu Discord Sunucusu'na gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kodluyoruz Logo

5. STEM Helpers & Students (SCIENCE, TECHNOLOGY, ENGINEERING & MATHS)

STEM; bilim, teknoloji, mühendislik ve Matematik alanlarında okuyan öğrencilerin ve onlara yardımcı olmak isteyenlerin bulunduğu bir sunucu. Bu sunucuda kendinizi geliştirebilir, farklı ülkelerden sıra arkadaşlarınızla etkileşime geçebilirsiniz :) Sunucuya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

STEM Helpers & Students (SCIENCE, TECHNOLOGY, ENGINEERING & MATHS) Logo

6. TryHackMe

TryHackMe etik bilgisayar korsanlığı üzerine kurulmuş bir sunucu. Bu sunucuda etik bilgisayar korsanlığıyla ilgili bilgiler öğrenebilir, başka etik bilgisayar korsanlarından yardım alabilirsiniz. Sunucuya buradan gidebilirsiniz.

TryHackMe Logo

7. Science and Technology

Bilim ve teknolojiyle ilgilenenlerin bulunduğu bu sunucuda bilim, teknoloji ve sanat konularında farklı ülkelerden kişilerle tartışabilir, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Discord Sunucusu'na gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Science and Technology Logo

İngilizce akademik yazılarınız için yararlanabileceğiniz 4 Web Sitesi Veri Bilimi ile ilgileniyorsanız bu etkinlik ilginizi çekebilir; Datathon: Hall of Future

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor