Hornets'tan tarihi galibiyet

07.02.2015 Cumartesi günü Boğaziçi Sultans'la Uçaksavar Stadı'nda karşılaşan İTÜ Hornets, mücadeleyi 18-14 kazanmayı başardı. Çok uzun süredir Sultans'ı yenemeyen Hornets, bu galibiyetle tarihi bir başarı elde etmiş oldu.

 Maçın ilk dakikalarından itibaren iki takım da kötü hava şartları nedeniyle sahaya alışmakta zorlandı. Pas oyunlarında başarısız olan takımlar koşu oyunlarını tercih etti. Hornets üç touchdownını da  koşu oyunlarından bulurken, hiçbir ekstra oyunundan sayı üretemedi. Sultans ise iki touchdown ve bir ekstrayla skoru 14 yaptı.

Hornets Left Tackle'ı #74 Onur Doğan hem hücümda hem defansta rakiplerini domine ederek müthiş bir gayret gösterdi. Koçları tarafından maç topuna layık görüldü. 

Ayrıca defansive back olarak oynayan #25 Berkay Bayraktar ve #23 Yalın Yücel bu maçta running back mevkisinde de oynadı. İkisi de muhteşem bir performans gösterek koşu oyunlarının neredeyse her oyunda pozitif bitmesini sağladı. Koşu oyunlarının pozitif bitmesinde Hornets offensive line'ının da çok büyük katkısı oldu.

Yönetim Bilimleri Kongresi Vaka Çalışmaları başvuruları başladı Kariyer Zirvesi hayatınızı değişterecek

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor