Mert
Son 180 günde 0 haber

IOTA kurucusu Türkiye'de ilk defa İTÜ EMÖS'te

Son zamanlarda oldukça popülerleşen kripto para birimlerinden gelecekte daha da değerlenmesi beklenen IOTA'nın kurucularından Dominik Schiener bu sene İTÜ EMÖS'e geliyor. Türkiye'ye ilk defa gelecek olan Dominik Schiener 1 Şubat'ta 16:10'da başlayan seansta konuşacak.

İTÜ EMÖS nedir?

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından bu sene 25.si düzenlenen İTÜ EMÖS (Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu) her sene iş ve teknoloji trendlerine uygun olarak belirlenen bir ana tema etrafında şekillenen Türkiye’nin en geniş kapsamlı öğrenci sempozyumu. 30 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında İTÜ Maçka Kampüsü’nde gerçekleşecek olan 25. İTÜ EMÖS'ün ana teması “Dinamik Hikaye”. Sempozyumda ‘Dijital Ekonomi’ ve ‘Nesnelerin İnterneti’ konularının işlenecek.

İTÜ EMÖS'ün resmi web sitesi: http://www.ituemos.com/

Oturumlar, kariyer atölyeleri ve eğlenceler

84 üniversite ve 96 farklı bölümden 1000’i aşkın katılımcı ile gerçekleşen EMÖS bünyesinde; İTÜ EMÖS Açılış Kokteyli, oturumlar, Kariyer Atölyeleri, akşam eğlenceleri ve Kapanış Fasılı’nı bulunuyor. Şehir dışından gelecek katılımcılar için de konaklamalı seçeneği bulunmakta.

5 gün süren etkinlik kapsamında konusunda uzman üst düzey şirket yetkililerinin katılacağı oturumlarda ve beyin fırtınalarının gerçekleştirileceği panellerde İTÜ EMÖS katılımcıları, iş ve teknoloji trendleri hakkında bilgi sahibi olabilecek; aynı zamanda diğer katılımcılar ve iş dünyasının önde gelen isimleriyle iletişim kurma fırsatı bulacaklar. Katılımcılar akşam eğlencelerinde ise günün bütün yorgunluğunu atabilecekler.

Oturumlara paralel olarak gerçekleşecek İTÜ EMÖS Kariyer Atölyeleri’nde öğrenciler, hem sektörünün lider firmalarıyla vaka analizi, iş simülasyonu veya eğitim platformlarında bir araya gelme fırsatı bulacak hem de kültür, sanat, kişisel gelişim vb. alanlar üzerine gerçekleşecek workshoplarla kendini yeniden keşfedecek.

Nasıl kayıt olurum?

İTÜ EMÖS'e kayıt olmak için tek yapmanız gereken başvuru formunu doldurmak. Sadece seminerlere katılmak için "Seminer Kaydı" formunu, eğlencelere ve seminerlere katılıp konaklama istemiyorsanız "Konaklamasız Katılım" formunu; hem eğlencelere katılıp hem de seminerlere katılacaksanız "Konaklamalı Katılım" formunu doldurmanız yeterli.

Başvuru formları: http://www.ituemos.com/#kayit

IOTA nedir?

IOTA, 2015’te kurulmuş ve IoT,Nesnelerin İnterneti, sorunlarını çözen birlikte çalışabilirlik protokolü olan alternatif bir kripto para birimidir.  Tangle teknolojisiyle ölçeklenebilir, merkezsiz, modüler ve işlem ücreti olmayan hizmet sunan IOTA, Nesnelerin İnterneti’nde, makine ekonomisinde veya insan uygulamaları gibi birçok alanda kullanılabiliyor. IOTA, Dominik Schiener’ın da bulunduğu bir grup tarafından kuruldu. 

İTÜ havuzunda kadın ve erkeklere özel seanslar İTÜ, 2017'de neler yaşadı?

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi