Elanur
Son 180 günde 11 haber

İşletme Fakültesi ve hazırlıkların yeni yerleri belli oldu

2020-2021 güz döneminden itibaren İşletme Fakültesi, Ayazağa Kampüsü'nde farklı fakültelerde karışık bir şekilde ders görüyordu. Kampüslerine geri dönmek isteyen akademisyenler ve öğrenciler tarafından bir süredir merakla beklenen İşletme Fakültesi'nin durumu hakkında rektörlük açıklama yaptı. 2024-2025 akademik yılı güz dönemi itibarıyla İşletme Fakültesi'nin Maçka Kampüsü'ne kesin olarak geri dönmesine karar verildi. Buna rağmen, İşletme Fakültesi idari işlerinin bir süre daha Ayazağa Kampüsü'nde faaliyetlerine devam edeceği bildirildi.

Aynı kampüs, farklı Bina

İşletme Fakültesi öğrencileri, halen inşaat halinde olduğu bilinen Maçka Kampüsü'nde bulunan İşletme Fakültesi binasında eğitimlerine maalesef devam edemeyecekler. Aynı kampüste bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu'nun Ayazağa'ya taşınması kararının ardından, İşletme Fakültesi öğrencileri Yabancı Diller Yüksekokulu binasında eğitimlerine devam edecekler.

Hazırlık öğrencilerine ne olacak?

2023-2024 bahar dönemine kadar Maçka Kampüsü yaklaşık 5 yıldır sadece Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından hazırlık öğretimi için kullanılıyordu. Yaklaşık olarak 1.5-2 yıl önce inşaatı başlayan Ayazağa Kampüsü'ndeki hazırlık binası halen tamamlanmadığı için, 2024-2025 güz dönemi için hazırlık öğrencileri merkezi derslik binası ve bazı fakültelerde öğrenim görecekler. 2024-2025 bahar dönemi itibarıyla hazırlık öğrencilerinin yeni yapılan hazırlık binası ve merkezi derslik binasında eğitime devam etmesi planlanıyor.

İnşaat fakültesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Ali San vefat etti YKS 2024: Üniversite tercih rehberi

Vadi yurtlarında kalan öğrencilerin geçici yurtları belli oldu

İTÜ’deki yurt sorununda ilk adım

Çap ve yandal öğrencilerine ders seçimi önceliği kaldırıldı

İTÜ'ye yeni başlayacak olan Zeynep Ecem Şimşek hayatını kaybetti

Rektör Hasan Mandal öğrencilerle Vadi Yurtları hakkında fikir alışverişinde bulundu