Selin
Son 180 günde 6 haber

İTÜ Geliştirme Vakfı 2023 yayın teşvik ödülleri verildi

1997'dan bu yana her yıl İTÜ Geliştirme Vakfı tarafından İTÜ öğretim üye ve yardımcılarına verilen "Yayın Teşvik Ödülleri", 2022 yılında yaptıkları yayınlarla ödülü almaya hak kazanan 833 İTÜ akademisyenine verildi. Geçtiğimiz yıl toplamda 1451 makale yayınlamış olan İTÜ akademisyenlerine Vakıf kapsamında 2.955.500,78 TL kaynak tahsis edilmiş olunup ödemeler 7 Ağustos 2023 tarihinde yapıldı.

Rakamlarla yayın ödülleri

Destekler kapsamında 2008 yılı ödemelerinden bu yana 2023 yılı ödemelerini de kapsamak üzere 13.888.407,43 TL değerinde "İTÜ Geliştirme Vakfı Yayın Ödülleri", 10.000'in üzerinde İTÜ akademisyenine dağıtılmıştır.

Son beş yıl içerisinde yayın ödülü alan akademisyen sayısı ve ödül miktarları
 

Yayın Teşvik Ödülü hakkında genel bilgiler

İTÜ Geliştirme Vakfı Ödülleri, İTÜ BAP birimi tarafından yönetilmekte olup üniversitemizin yurtdışı ilişkilerini geliştirmek, İTÜ öğretim üyelerinin küresel ölçekte tanınırlığını artırmak, akademik personelin kişisel ve kolektif çalışmalarını geliştirmek gibi çeşitli amaçlarla verilmektedir. İTÜ Uluslararası Bilimsel ve Sanatsal Yayınları Teşvik Programı, kurulduğu ilk günden beri İTÜ’lü akademisyen ve araştırmacılara İTÜ tarafından belirlenen dergi ve kitaplarda yayın yapmalarını teşvik etmek amacıyla Yayın Teşvik Ödülü ve benzeri ödüller ve teşviklerle destek olmaktadır.

 
İTÜ ÇAP ve yandal programlarında yeniliğe gitti İTÜ'den spor salonuna %150 zam: Fit kalmak ateş pahası

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi