İTÜ SİS tasarımı sizin fikirlerinizle yenileniyor

İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Görsel Tasarım Ofisi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında yeni tasarımı ile öğrencilerler buluşacak olan İTÜ Sis web sayfası için fikirlerinizi bekliyor.

20 Haziran'a kadar öğrencilerden web sayfası için tasarım önerileri alındıktan sonra bir değerlendirme yapılacak. Yapılan değerlendirme sonuncunda, Görsel Tasarım Ofisi öncelikle akademisyenlerle daha sonra da rektörlük ile bir görüşme yapacak. Uygulamaya geçirilmesi karar verilen tasarımın temmuz ayında bitirilmesi planlanıyor. 2015-2016 eğitim öğretim yılında, yeni tasarımı ile yepyeni bir İTÜ Sis web sayfası bizleri bekliyor. Tasarımdan beklenen siteye girildiğinde şimdiki halinde olduğu gibi pin kodu sorgulamasının olması fakat akademik takvime ulaşmak için üç-dört kere tıklanma sorunu gibi problemlere çözüm getirilmesi ya da şuanda sitede bulunan görseller (ördek fotoğrafı) yerine başka tasarımların yer alması.    

Sizler de İTÜ SİS tasarımı için öneride bulunmak istiyorsanız,  fikirlerinizi ‪#‎itüsisisizinletasarlıyoruz‬ hashtagini kullanarak Twitter üzerinden İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Görsel Tasarım Ofisi ile paylaşabilirsiniz.

İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Twitter hesabı: https://twitter.com/itubidb

İTÜ24 İTÜ'lüleri Sandık Gözlemcisi olmaya çağırıyor 2015-2016 yılı akademik takvimi belli oldu

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor