İTÜ24 İTÜ'lüleri Sandık Gözlemcisi olmaya çağırıyor

Seçime çok az bir zaman kala hem Türkiye'nin hem İTÜ'lünün seçimle ilgili en önemli gündem maddesi seçim güvenliği. Birçok zaman kendi aramızda "oy veriyoruz ama kim bilir nasıl sayılıyor" muhabbeti yapıyor, kimi zaman oylarımızın önemi olmadığını düşünüp sandıktan kaçıyoruz.

Ülkenin yönetiminde kimin ne kadar söz sahibi olacağının belirleneceği bu önemli seçimde kendinin, arkadaşlarının, komşularının oylarına sahip çıkmanın elinde olduğunu düşün. İşte OyVeÖtesi. Birkaç basit form doldurma işleminin ardından sen de sandık gözlemcisi olabilir, oy sayımındaki bir hataya, bir usulsüzlüğe dur diyebilirsin. Göreceksin ki yalnızca bir değil birçok şey senin orada olmanla değişecek.

Belki de nüfus kaydın memleketinde olduğu için oy kullanamıyorsun ve bu durumdan memnun değilsin. Madem oy kullanamıyorsun sen de bir tane oy kurtar.

Yalnızca seçim gününü ayırarak kendi oy kullanacağın okulda sandık gözlemcisi olmak için oyveotesi.org adresine girip hemen başvurunu yap. En fazla birkaç dakikanı alacak. 

242.Yıl İTÜ Günü etkinlikleri İTÜ SİS tasarımı sizin fikirlerinizle yenileniyor

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor

İTÜ'de yeni lisans programı açılıyor ve "Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği" ismi değişiyor

Veteriner olmaması nedeniyle köpekler başıboş kaldı : Bir öğrenci yaralandı

250. Yıl Şenlikleri'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu