Eda
Son 180 günde 0 haber

İTÜ ve Katar Üniversitesi arasında işbirliği yapıldı: Tepkiler büyüyor

İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu ile Katar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hassan Al-Derham arasında imzalanan mutabakat anlaşması, bilim ve eğitim alanlarında işbirliğini arttırmak üzere, Türkiye'nin Katar Büyükelçisi ve Katar Üniversitesi Rektör Yardımcısı'nın da katılımı ile video konferans aracılığıyla imzalandı.

Her iki taraftan uzmanlar ve akademisyenler tarafından ortaklaşa yürütülecek olan bu işbirliği ve anlaşma, iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmeyi amaçlamasının yanı sıra yapılan akademik ve bilimsel çalışmaların karşılıklı paylaşımına, araştırma yapılmasına; konferanslar, eğitimler ve toplantılar düzenlenmesine ve akademik personel değişimine ön ayak olacak.

Bu haberin YDY'nin Maslak Kampüsü'ne taşınması haberinin hemen ardından ortaya çıkması, bazı İTÜ'lü öğrencilerin aklında soru işaretleri oluşturdu. İşte sosyal medya platformlarındaki bazı paylaşımlar:

 

İTÜ, MATLAB TAH lisansını yenilemeyecek Karaca dönemi yanlışları düzeltilmeye başlanıyor: Garip FEB kaplamaları sökülüyor

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi