Asrın
Son 180 günde 0 haber

İTÜ Veteriner Birimi'ni biliyor muydunuz?

Kampüslerimizi birçok canlı ile paylaşıyoruz. Kimisi elimizden yemek yiyor, kimisi onu sevmemiz için sırnaşıyor, kimisi ise akşamları yurda giderken kovalıyor :). Birçoğumuz bu canlar ile vakit geçirirken onlara bir şey olsa ne yapmamız gerektiğini en az bir kere düşünmüşüzdür. Peki kampüsümüzü paylaştığımız bu canlar ile ilgilenen bir birim olduğunu biliyor muydunuz? Bu haberimizde sizlere İTÜ Veteriner Birimi'nden bahsedeceğiz.

İTÜ Veteriner Birimi nedir?

İTÜ Veteriner Birimi, kampüslerimizde yaşayan kedi, köpek ve diğer hayvanların gerekli aşılama ve kısırlaştırma süreçlerinin planlanması ve uygulanması, travma olgularında gerekli acil müdahalenin gerçekleştirilmesi ve üniversite mensuplarının kampüs hayvanları ile ilgili bilgi edinmesi hususlarında danışman hekimlik yapılması amacıyla İTÜ’nün tüm kampüslerinde hizmet vermektedir.

Kampüste yaralı, yardıma muhtaç bir hayvan gördüğünüzde Veteriner Birimine 0 530 108 31 58 numaralı telefondan ulaşabilir, buradan yapacacağınız bağışlar ile patili dostlarımızın besleme bakım ve tedavileri yapılmasına destek olabilirsiniz.

İTÜ, Erasmus hibelerini artırıyor Tercihlerde İTÜ: Bölümlerin 2021'de Türkiye geneli sıralamaları

Gereğinin yapılmasını arz ederiz: Vadi Yurdu öğrencileri arasında dilekçe toplanıyor

İTÜ'den yeni seri üretim projesi: Fahri Doktora

Taşkışla kulüp konteynerlerine hırsız girdi

Acil durum: nerede ders çalışacağız?

Altan Edige Kız Öğrenci Yurdu'nda asansör krizi