Eren
Son 180 günde 0 haber

İTÜ yemekhanesine hafta sonu yemekleri mi geliyor?

2021-2022 Güz Dönemi başında İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu'nun yaptığı duyuruyla hem Vadi Yurtları Yemekhanesinin yeniden açılacağı hem de İTÜ'nün tüm yemekhanelerinde hafta sonu yemek servisinin başlayacağı öğrenilmişti. Vadi Yurtları Yemekhanesi kısa bir süre önce hizmete açılmış fakat hafta sonu yemek servisi başlamamamış ve ne zaman başlayacağı ise belirsizliğini koruyordu. Aldığımız son duyumlara göre 2021-2022 Bahar Yarıyılı hafta sonu yemekleri ile başlayacak. Hafta sonu yemeklerinin fiyatının hafta içi yemeklerinden daha pahalı olacağı da gündemde ve aldığımız duyumlar arasında bu fiyatın 10 lira civarında olacağı bilgisi de bulunmakta.

Sarıyer ve Beyoğlu Belediyelerinden İTÜ öğrencilerine hafta sonu yemek dağıtımı

Olumsuz hava şartlarının yaşandığı günlerde Beyoğlu Belediyesi tarafından İTÜ Gümüşsuyu yurduna, Sarıyer Belediyesi tarafından da Vadi Erkek Öğrenci Yurtlarına yemek yardımı yapıldı. Edindiğimiz bilgilere göre İTÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali Deniz, belediyelerin verdiği bu yardımları düzenleyen ve organize eden kurumun İTÜ Rektörlüğü olduğunu aktarmış.

 Ayrıca olumsuz hava koşullarının yaşandığı bu haftada Vadi Erkek Öğrenci Yurtlarında ve Merkezi Derslik A binasında Bee Çorba ikramı da yapılmıştı.

 

Yeni "Ders Kayıt Taslak" sayfası nedir? Karın keyfini yine İTÜ'lüler çıkardı

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor

İTÜ'de yeni lisans programı açılıyor ve "Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği" ismi değişiyor

Veteriner olmaması nedeniyle köpekler başıboş kaldı : Bir öğrenci yaralandı

250. Yıl Şenlikleri'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu