İrem
Son 180 günde 4 haber

İTÜ yemekhaneyi askıya aldı

İTÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yaptığı son duyuruda akşam yemeği hizmetine ara verildiğini açıkladı. Bugün akşam saatlerinde tüm okula gönderilen e-posta ile birlikte; dönem sonuna gelinmesi, kampüslerdeki öğrenci yoğunluğunun azlığı ve yemekhane personellerinin yıllık izinlerini yaz döneminde kullanmaları gerekçeleriyle yaz dönemi boyunca yemekhane hizmetinde değişikliğe gidildiği açıklandı. Yapılan açıklamaya göre:

  • Gümüşsuyu, Tuzla ve Vadi Yurdunda sunulan hafta içi akşam yemeği ile Ayazağa kampüsünde sunulan hafta sonu akşam yemeği hizmetine yaz dönemi boyunca ara verilecek.
  • Ayazağa kampüsünde sunulan hafta içi akşam yemeği ise sadece yaz öğretimi boyunca (3 Temmuz - 18 Ağustos 2023 tarihleri arasında) mevcut olacak. 

Peki öğle yemeğinde ne var?

Akşam yemeğinde gidilen değişiklik idrak edilmeye çalışılırken gözler öğle yemeğine çevrildi. Yapılan açıklamada öğle yemeğine dair herhangi bir bilgi yer almaması akıllarda soru işareti bıraktı. Mevcut hayat pahalılığı da göz önünde bulundurulduğunda öğrencilerin yemek yemesi yeterince zorken, dışarıdan yemeye mahkum bırakıldı. Yaz öğretimi dışında staj, iş vb. sebeplerden ötürü İTÜ yurtlarında konaklayan öğrenciler ise hafta sonu yetmezmiş gibi hafta içi yemeğinden de mahrum kaldı.

İTÜ'nün son icadı: Ders açılmayan yaz okulu İTÜ'de kep ve cübbelere yeniden zam

250. Yıl Şenlikleri'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti