İTÜ24 ekibinin bir parçası olmaya ne dersin?

Kim bu İTÜ24 dediğini duyar gibiyiz?

Korkmana gerek yok İTÜ24'de senin gibi biri.

Biraz biraz herkesten barındıran, herkesin kendi halinde takılıyormuş gibi göründüğü ama aslında birbirini tamamlayan bir öğrenci topluluğu. Evet, biz de öğrenciyiz. İnşaatcısından matematikçisine , kimyasından şehir bölge planlamacısına, bilgisayarından endüstri mühendisliğine kadar farklı bölümlerde okuyan; karakalemden gitar çalanına, gönüllü olanından Amerikan Futbolu oynayanına kadar kısacası farklı şeylerle uğraşan öğrencilerle tanışabileceğin dinamik bir öğrenci topluluğuyuz.

NOT:Bahsettiğimiz kimya, kimya bölümüdür kimya mühendisliği değildir. Bu konudaki hassasiyetimizi de belirtelim böylece :) 

Ne işim olur benim burada deme sakın! Yaz okulunda boş oturup sadece derslere gitmek istemediğini biliyoruz. Boş kalma, gel bizden biri ol! Haber yazmaktan kod yazmaya, tasarım yapmaktan röportaj yapmaya, sosyal medya yönetmekten eğlenceye bir sürü yaptığımız şey var. Muhakkak senin için de yapacak bir şey buluruz ;)

*Bizden biri olmak için tek yapman gereken formu doldurmak:https://docs.google.com/a/itu24.com/forms/d/11bHe6BFRbMA1jRpkA4Xrd3_qD4pG6NZawDUR-4jdcmw/viewform

En "baba" İTÜ'lüyü kaybettik Kütüphanenin yenilenen sayfasını gördünüz mü?

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor