Yiğit
Son 180 günde 9 haber

250. Yıl Şenlikleri'nde sahne alacak sanatçılar belli oldu

Bilindiği üzere 5 yıllık uzun bir aradan sonra 250. Yıl Şenlikleri'ne 1 aydan az bir zaman kaldı. Festivalle ilgili hâlen açıklanmayan birçok detay olmasına karşın, öğrencilerde şimdiden büyük bir heyecan söz konusu. 

İTÜ'nün resmi instagram hesabından son günlerde yaptığı paylaşımlar sonucu sanatçıların kimler olacağı az çok belli olmaya başladı. Özellikle 26 Nisan'da paylaşılan Reels videosundaki silüetler sonucu neredeyse tüm isimlerin kendini belli ettiği söylenebilir. Daha fazla sanatçının açıklanıp açıklanmayacağı henüz bilinmiyorken 22 - 26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Şenlik'te son durumda 6 sanatçı sahne alacak.

İTÜ'nün ilk ağızdan duyurduğu iki büyük isim

İTÜ, resmi hesabında paylaştığı ilk Reels videolarıyla MFÖ ve Nil Karaibrahimgil'in katılacağını açıklamıştı.  Reels videosundaki silüetlerden de bu eşleştirmeleri yapmak mümkün.

MFÖ (Mazhar - Fuat)

Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil

Videonun ilerleyen kısmında verilen silüetler ise ismen henüz açıklanmadı, öğrenciler resimleri sanatçılarla eşleştirerek çeşitli tahminlerde bulundular. 

Yonca Evcimik

Zeynep Dizdar

Faruk K

Son sanatçının gizemi henüz çözülemedi

Şenlik heyecanıyla isimleri kısa süre içinde silüetlerle eşleştiren İTÜ Öğrencileri, son isim konusunda fikir birliğine varamadı. Gizemli silüet Teoman, Burak Kut, Hakan Peker, Ali Güven, Kubilay Karça gibi isimlere benzetilse de bu sanatçının kim olduğu şimdilik bilinmiyor, okuyucularımızın tahminlerini bekliyoruz. :) 

Sayılı günlerin kaldığı 250. Yıl Şenlikleri'nde şimdiden herkese iyi eğlenceler diliyoruz!
Veteriner olmaması nedeniyle köpekler başıboş kaldı : Bir öğrenci yaralandı 250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

İTÜ 250. Yıl Şenlikleri’nde sahne alacak isimler değişiyor mu?

MED adeta çöplüğe dönmüş durumda, peki neden?

İTÜ veterinerlik birimi beslenme gönüllülerini arıyor

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor