Agah Ahmet
Son 180 günde 8 haber

Kariyer sansasyonu: Different Futures Summit'24

İTÜ Mezunları Derneği Öğrenci Kulübü; 7.sini düzenleyeceği "Different Futures Summit'24" zirvesinde kariyerlerini okudukları bölümlerden farklı devam ettirmiş ya da okudukları bölümlerle ilgili sektöre adım atarak başarıya ulaşmış değerli İTÜ mezunlarımızı 19-20 Şubat tarihleri arasında, İTÜ Maçka Mustafa Kemal Kampüsü'nde birçok panel ve bireysel oturumlarla öğrencilerle buluşturuyor.

"Different Futures Summit ile, öğrencilere bölüm seçimleri ve kariyer hedefleri konusunda rehberlik etmeyi amaçlıyoruz. Hayal kurmanın ve sınırları zorlamanın öenmini vurgulayarak, katılımcıları bölümerinin ötesine geçmeye teşvik ediyoruz."

 

"Bölümün hayallerinin önüne geçmesin"

Organizasyonun temel hedefi üniversite öğrencilerine eğitim hayatları ve kariyer yolculuklarında ışık tutarak fark yaratmalarını sağlamak için ilham vermek. Kurumsal hayattan girişimciliğe, sanattan spora birçok alanda tanınmış isimlerin katılımıyla gerçekleşen ve konuşmalar şeklinde ilerleyecek.

 

Katılım herkese açık ve ücretsiz

Öğrencilere geleceklerini şekillendirmede yol gösterebilmek ve yardımcı olabilmeyi hedefleyen Different Futures Summit'e, Mezunlar Derneği Öğrenci Kulübü web sitesinden kayıt olabilir ve zirveyi deneyimleyebilirsiniz.

arı24 yazılım ekibi yeni ekip arkadaşlarını arıyor! İTÜ'de bir ilk: MEC Summit

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi