Beyza Nur
Son 180 günde 4 haber

İTÜ'de bir ilk: MEC Summit

İTÜ'de ilk defa üç kulüp tarafından ortak bir zirve düzenleniyor. Mechanical, Electrical ve Chemical kelimelerinin baş harfleriyle MEC Summit adı verilen zirvenin çıkış noktası ise temel mühendisliklerin birlikte çalışması prensibine dayandırılıyor. 

Bir ilk gerçekleşiyor

Elektrik Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Makina Mühendisliği kulüplerinin İTÜ Kariyer Merkezi ile ortak düzenleyeceği zirve, 19-20 Şubat tarihlerinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Zirve oturumları üç mühendislik dalının ortak çalıştığı alanlar üzerine yapılırken, sektörün önde gelen isimleri İTÜ'lü mühendis adaylarıyla buluşacak. Disiplinlerarası çalışabilmenin önemi her geçen gün artarken, MEC Summit ile mesleklerin kesişim alanlarına dikkat çekilmesi hedefleniyor.

Etkinliğin amaçları arasında her geçen gün gelişen teknolojiler ışığında girişimcilere ilham olmak, ortak çalışmalar üzerinden akademik ve sektörel değerlendirmeler gerçekleştirmek, farklı çevrelerden akademisyenler, girişimciler ve öğrencileri bir araya getirebilmek yer alıyor.

Temel mühendislik, inovasyon ve yeni trendlerin konuşulacağı zirveye buradan kayıt olabilirsiniz. 

Kariyer sansasyonu: Different Futures Summit'24 İTÜ'den ders ticaretine ilk resmi tepki geldi

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi