Zeynep Naz
Son 180 günde 0 haber

Mekanik derslerine fayda sağlayacak Youtube kanalları

Mekanik dersleri için birbirinden farkı Youtube kanallarını sizler için bir araya getirdik. Herkese iyi çalışmalar dileriz.

1- Türkişi Engineering

Hem konu anlatımıyla hem de çeşitli seviyelerde soru çözümleriyle öğrencilerin konuları güzel bir şekilde pekiştirmesini sağlıyor. Ayrıca kanalda FIZ101 ve FIZ102 dersleri için yararlanabileceğiniz videolar da mevcut. Kanala buradan ulaşabilirsiniz.

2- Necati Çelik

Canlı ders ortamında videoları çekilen bu kanal konuları en basit düzeyden orta-ileri seviyeye kadar anlatıyor. Ayrıca videoların sonunda zorluk derecesi değişen sorular da çözülüyor. Kanala buradan ulaşabilirsiniz.

3- Prof. Dr. MEHMET ZOR

Bu kanalda konu anlatımları genelde slaytlar üzerinden gidilerek yapılıyor ve çözülen örnek sorularla öğrencilerin konuları daha iyi anlaması sağlanıyor. Kanala buradan ulaşabilirsiniz.

4- The Engineering Spot

Bu kanaldaki videolarla ilgili konunun temel bilgilerini edinebilir ve ek olarak yeterli sayıda problem çözerek bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz. Ayrıca bu kanalda Mukavemet ve Malzeme Bilimi gibi farklı dillerde oynatma listeleri de bulabilirsiniz. Kanala buradan ulaşabilirsiniz.

 

İTÜ Geliştirme Vakfı öğrenim burs başvuruları başladı İTÜ kartına internet üzerinden para yükleme sistemi bozuldu

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor