Belen
Son 180 günde 0 haber

Prof. Dr. A.M. Celal Şengör emekli oluyor

Uzun yıllardır İTÜ Maden Fakültesi ve Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü'nde görev yapan İTÜ'nün en tanınan öğretim görevlilerinden biri olan Prof. Dr. Celal Şengör emekli oluyor. Haberi İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Twitter hesabından "Prof. Dr. Mult. A.M. Celâl Şengör, akademik vazifesinden 24 Mart 2022 tarihinde emekliye ayrılacaktır" şeklinde duyurdu. 

İTÜ AYBE tarafından paylaşılan duyuru:

Veda dersi verecek

İTÜ AYBE tarafından yapılan paylaşımda aynı zamanda Prof. Dr. Şengör’ün Zoom üzerinden “İTÜ'de 40 Yılım: Bu Sürede Dünya Jeolojisinde Meydana Gelen Gelişmeler ve İTÜ'nün Katkısı” konulu bir veda dersi vereceği de duyuruldu. Derse 23 Mart çarşamba günü saat 13.30’da buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkında idari soruşturma açılmıştı

Geçtiğimiz yıl bir Zoom toplantısında yaptığı açıklamalarla tepkilere yol açan Şengör hakkında taciz iddialarıyla Rektörlük tarafından idari soruşturma başlatılmıştı.

Bir yılan hikayesi: İTÜ Otopark işletmesi İTÜ’de yine bir Erasmus skandalı

arıRehber Ekim: Karaköy ve Tophane’de bir gün nasıl geçirilir?

İTÜ'den kulüp afişlerine sansür

arıKariyer Ekim: İletişim becerisinin önemi

İTÜ'nün Marmara Depremi riskini araştıracak yeni merkezi: MATAM

arı24 yazılım ekibi yeni ekip arkadaşlarını arıyor!