Şampiyon ilk maçından galibiyetle döndü

UNILİG 2013-2014, 2014-2015 şampiyonu İTÜ Hornets 06 Aralık Pazar günü İTÜ Ayazağa Stadyumu'nda saat 19.00'da Süleyman Demirel Üniversitesi Amerikan Futbolu Takımı'nı (SDÜ Spartans) ağırladı.

Sezonun ilk maçına çıkan şampiyon, maçın birinci çeyreğine tutuk başladı. #11 Deniz Ata'nın touchdown'ıyla toparlanmaya başlayan Hornets, ilk çeyreğin bitmesine yakın touchdown yedi ve skor 6-6 oldu. İki touchdown'un da ekstrası başarısız oldu. Çaylak receiver #89 Çağrı Kahraman'ın harika rota koşusuyla Hornets kendi 15 yardından touchdown yapmasını bildi. PAT başarısız oldu. Daha sonra Spartans da touchdown yaparak skoru eşitledi. Ekstra da yine başarısız olunca skor 12-12 oldu. İlk yarının sonuna yaklaşırken #86 Muzaffer Akay touchdown'ıyla öne geçen ve PAT'de de başarılı olan Hornets durumu 19-12 yaptı. 3. çeyrekte #25 Berkay Bayraktar Punt Return'de kusursuz koşusuyla yaklaşık 60 yard touchdown yaptı ama hakem hatası nedeniyle geçersiz sayıldı. 4. çeyreğe girilirken Hornets defansı Spartans hucümünu iyice yıldırırken #99 Oğuzhan Turgay end zone'da fumble recovery yaparak touchdown yapması sonucu ve PAT'nin de başarılı olmasıyla skor 26-12 oldu. Maç bu skorla tamamlandı.

Ayrıca çaylak QB #13 Can Biler 2 interseption, 2 fumble ve 3 touchdown pası yaparak umut verdi.  #94 Tamer Öztel kick off'ta Spartans oyuncusuyla tartışarak kaskını yere atması sonucu oyundan atıldı. Türkiye Amerikan Futbolu tarihinde oynadığı hemen hemen her maçta atılan tek oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İTÜ'de bomba alarmı: EEB boşaltıldı Bir inşaat öğrencisinin kaleminden: Muz Beyazı

250. Yıl Şenlikleri nedir, ne değildir

Ağaçlı Yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor