Etkin
Son 180 günde 4 haber

Sizler için derlediğimiz Spotify çalma listelerimiz

Hepimiz gün boyunca çeşitli anlarda müzik dinliyoruz; kimimiz kütüphanede ders çalışırken, kimimiz kampüste yürürken, kimimiz bir yere oturup derin derin düşünürken, kimiz de arkadaşlarıyla eğlenirken. arı24 olarak müziğin hayatımızdaki önemli yerinin farkındayız ve sizin için Spotify sayfamızda düzenli olarak güncel çalma listeleri hazırlıyoruz. İşte sizin için derlediğimiz çalma listelerimizden birkaçı. İyi dinlemeler!

"Next Station ITU Ayazağa"

“İTÜ Ayazağa” durağı belki de hepimiz için ayrı bir anlam taşıyor. Saat kaç olursa olsun o yürüyen merdivenler çıkarken gördüğümüz Arı Kapı görüntüsü her haliyle her İTÜ’lünün aklına kazınmıştır. Kısa da olsa o yürüyen merdiveni çıkarken bazen heyecanlı heyecanlı yürürüz, bazen mutsuz olduğumuzda sağ tarafa yaslanıp düşüncelere dalarız, bazen de arkadaşlarımızla sohbet ederek geçiririz bu anı. Kulaklığınız takıp “İTÜ Ayazağa” durağında yürürken ya da metroda seyahat ederken dinleyebileceğiniz bir çalma listesi hazırladık sizin için.

"Study Lofi"

Her İTÜ’lünün sayısız saatini geçirdiği kütüphanede ders çalışırken, kitap okurken veya herhangi bir işinizle ilgilenirken dinlemeniz için sizler için derlediğimiz çalma listesi. Kafanızı boşaltmanıza ve zihninizi yoran düşüncelerden arınmanıza yardımcı olabilecek parçalar seçmeye özen gösterdik ki odağınız olabildiğince yüksek olsun. Kolay gelsin! 

"Ağaçlı Yol"

İTÜ’nün en ünlü yerlerinden biri olan ağaçlı yolun her mevsim farklı bir güzelliğe bürünmesi, okulun en kalabalık olduğu zamanlarda bile bize ihtiyacımız olan sessizliği sunması, tüm karmaşanın içindeki minik güzellik olması… Ara ara her şeye ara verip Ağaçlı Yol'da minik bir yürüyüş günümüzü kurtarabiliyor; daha önce yapmadıysanız yazarımız kesinlikle yapmanızı öneriyor. İşte bu yürüyüşlerde dinleyebileceğiniz bir çalma listesi.

"Kütüp önü"

Kütüphanede uzun süren çalışmalardan sonra ön kapıda verilen o molaları her İTÜ’lü bilir; kısa ama en keyifli anlardır. Bazılarımızın kurtarıcısı olur o molalar, ders kaydı dinlemekten baygın düştüğümüz o anlarda kendimizi kütüphane turnikesinden zor atarız bazen dışarı. İşte tam o anlarda size eşlik etmesi için hazırladığımız çalma listemiz.

"Yemekhane Sırası"

Yemekhane sırasında bekleme süresinin bazen ne kadar uzun olabildiğinden bahsetmemize bile gerek yok sanırım. Açlık ve yorgunlukla başa çıkamadığınız bu anlarda biraz kafanızı dağıtıp zamanı geçirmek için dinleyebileceğiniz çalma listemiz.

Bonus: "Sizden Gelenler"

Instagram sayfamızda yaptığımız anket ile sizden gelen şarkılar ile bir çalma listesi oluşturduk. Bir İTÜ’lü, Arı Kapı'dan MED’e doğru yürürken neler dinliyor merak ediyorsanız bu playliste göz atabilirsiniz.

Diğer çalma listelerimiz

Yukarıda bahsettiğimiz çalma listelerinin yanında dillere özel oluşturulan listelerden technoya kadar uzanan çeşitli genrelardaki diğer tüm çalma listelerimize Spotify hesabımızdan ulaşabilirsiniz. Sizin için sürekli olarak yeni çalma listeleri oluşturuyor ve var olanları güncelliyoruz. arı24 olarak müziğin, ruhun gıdası olduğunu hatırlatarak iyi haftalar diliyoruz!

Final dönemine yaklaşırken MED'den müjdeli haber Timeline'da İTÜ: 20 Aralık-2 Ocak

İTÜ Maden Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Eskikaya hayatını kaybetti

İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günay Özmen hayatını kaybetti

İşletme Fakültesi sonunda yerleşik hayata geçecek gibi görünüyor

Vadi Yurtları'ndan sonra 3 fakülte daha deprem güçlendirme projesine dahil edildi

Kamuoyuna duyurulur: Depreme karşı Vadi Yurtları Dayanışması