Esra
Son 180 günde 12 haber

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı İTÜ’de ders verecek

Alper Gezeravcı, Öğretim Üyesi unvanıyla İTÜ ailesinin bir parçası oldu. Gezeravcı, 2023-2024 bahar döneminde lisansüstü öğrencilerine ders verecek.

Gezeravcı hangi dersi verecek?

Alper Gezeravcı; Uçak Uzay Bilimleri fakültesinde, UUM 543E kodlu “Special Topics in Aeronautical and Astronautical Engineering” dersini perşembe günleri 09.30-12.29 saatleri arasında, Profesör Doktor Halit Süleyman Türkmen ile birlikte çevrimiçi/online olarak verecek.

"Sektör Kampüste" programı nedir?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Sektör Kampüste programı, sektör çalışanları ile üniversite öğrencilerini bir araya getirerek, öğrencilerin en güncel bilgileri sektör profesyonellerinden öğrendiği, üniversite-sanayi işbirliğini verimli ve etkili bir noktaya taşımayı hedefliyor. Bu proje kapsamında atılan son adım İTÜ bünyesinde gerçekleşti.

Milli Teknoloji Akademisi çatısı altında yürütülecek, erişilebilirliği ve fırsat eşitliğini temel alan program ile tüm üniversite öğrencileri; ülkemizin öncü firmalarına ulaşabilme ve firma profesyonellerinden ders alabilme imkanı bulacak.

arı24 olarak sektör profesyonellerinin üniversite öğrencileriyle buluştuğu "Sektör Kampüste" programının İTÜ ailesine hayırlı olmasını diliyor ve Alper Gezeravcı'ya hoşgeldiniz dileklerimizi iletiyoruz.
Denize sıfır üniversite: İTÜ Tuzla Kampüsü'nü gezelim Fakülteler arası futbol turnuvasında ilk düdük çaldı

İTÜ 250. Yıl Şenlikleri’nde sahne alacak isimler değişiyor mu?

MED adeta çöplüğe dönmüş durumda, peki neden?

İTÜ veterinerlik birimi beslenme gönüllülerini arıyor

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor