Selma
Son 180 günde 2 haber

13. Temiz Enerji Günleri: "Paint The Town Green"

İTÜ'de yer alan köklü etkinliklerden biri olan ve İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü tarafından 2011’den beri düzenlenen Temiz Enerji Günleri,  bu yıl 28-29 Şubat tarihlerinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Elektrik Mühendisliği Kulübü bu yıl üçüncü büyük zirvesini düzenliyor

Aralık ayında düzenlenen Elektrikli araçlar zirvesi ve geçen hafta gerçekleşen MEC Summit’ten sonra Elektrik Mühendisliği Kulübü yine bir etkinlikle karşımızda, 13. Temiz Enerji Günleri. “Sadece derslere girilerek mühendis olunmaz.” ilkesi ile hareket eden kulüp, bu yıl da aktif bir şekilde öğreniclere teorik bilgileri, pratik hayattaki karşılığını göstermeyi amaçlıyor. 

TEG nedir?

Enerji sektöründeki firmaların yoğun olarak katıldığı sayılı İTÜ etkinliklerinden biri olan TEG (Temiz Enerji Günleri), önceki yıllardan farklı olarak bu yıl iki gün sürecek. Enerji sektöründeki devleri, yetkin kişileri ve öğrencileri bir araya getirmeyi hedefleyen etkinlikte; yenilenebilir enerji teknolojileri konusunda farkındalık yaratmak, enerji kaynaklarının daha verimli kullanılmasını sağlamak, enerji kullanımını uzun ve kısa vadede değerlendirmek başlıca amaçlar. Yenilenebilir ve temiz enerjinin her sektörde öne çıkmaya başlandığı ve bu alanda çalışmaya hevesli mühendislerin ihtiyaç duyulduğu bu dönemlerde, İTÜ’de ilgi duyan herkesin katılımına açık olan etkinliğe buradan kaydolabilirsiniz.

Zirvede bulunanlar

28 - 29 Şubat Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan zirvede:
- Üst düzey yöneticiler ve mühendisler tarafından oturumlar ve konuşmalar
- Her oturumuda ödüllü bilgi yarışmaları ve çekilişler
- Fuaye alanında sponsorluk ürun dağıtımları gibi etkinlikler bulunuyor.

Sponsorlar

Borusan EnBW etkinliğin platin sponsoruyken Eksim, Solarçatı, Enerjisa, General Electric, Siemens, İBB, Düred gibi alanında öncü şirketler zirvenin sponsorluğunu gerçekleştirecek. 

İTÜ Rover Takımı, şimdi TRT Belgesel'de arı24 yazılım ekibi yeni ekip arkadaşlarını arıyor!

İTÜ 250. Yıl Şenlikleri’nde sahne alacak isimler değişiyor mu?

MED adeta çöplüğe dönmüş durumda, peki neden?

İTÜ veterinerlik birimi beslenme gönüllülerini arıyor

Patent arenasında İTÜ: 2023 performansı ve rekabeti

İTÜ kız yurtlarındaki su sıkıntıları öğrencileri mağdur ediyor