Selin
Son 180 günde 0 haber

İstanbul'da kitap ve kahvenin buluşması: En iyi 5 kitap kafe

Hep aynı yerlerde kitap okumak ya da ders çalışmaktan sıkıldıysanız ve yeni mekan arayışındaysanız işte size hem kahvenizi içip yeni kitaplar bakıp okuyabileceğiniz aynı zamanda sakinliği sebebiyle ders de çalışabileceğiniz İstanbul'un kalabalığından uzak ama bi o kadar da merkezi kitap kafeleri derledik.

1) Minoa Bookstore

Akaretler'de olması sebebiyle buraya ulaşım çok kolay. İç ve dış mekanın geniş olması sebebiyle burada rahatlıkla ders çalışabilirsiniz. Çok fazla kitap çeşitliliği sayesinde kendinize en uygun kitabı kolaylıkla bulabilirsiniz.

 

2) Nail Kitabevi

Burası Kuzguncuk'ta bulunan ve 19. yüzyıldan kalma tarihi bir bina. Kitabevi olmasının yanı sıra bir çok oturacak alanın olması burayı bir kafeye çevirmiş. Oldukça sessiz olan bu kitabevinde soluksuz kitaplarınızı okuyabilirsiniz.

3) Fil Books

Kitapseverlerin gözdesi olan Fil Books Karaköy'de bulunuyor. İç ve dış alanının geniş olması nedeniyle burada ders de çalışabilirsiniz. Kahveleri de çok lezzetli. Giderseniz kahvelerini de deneyebilirsiniz.

4) Fahriye

Moda'da bulunan bu kitap kafe noltaljik dekora sahip. Sessiz ve rahat bir ortamı bulunan Fahriye kafede saatlerce kitap okuyup ders çalışabilirsiniz.

5) Türk Alman Kitabevi

Burayı duymayanınız yoktur. İstiklal Caddesi'nde bulunan kitabevi kalabalığın ortasında bi sakinlik ortamı yaratıyor. Geniş masaların olması sebebiyle burada rahatlıkla ders çalışabilirsiniz. Giderseniz tatlılarını denemenizi öneririz.

 
Kulüp etkinliklerinin akıbeti ne olacak? İTÜ’de notlar yeniden dağıtılıyor

Jr. Bee neden kapatıldı?

İTÜ'de Filistin'e Destek Eylemi

Taşkışla Şenliği'nin yapılmasına izin çıkmadı

İTÜ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kapatılmasına karar verildi

Vadi öğrencileri, kronikleşmiş barınma ve yurt problemleri için yürüyüş düzenledi