Yiğit
Son 180 günde 7 haber

İTÜ Back to School Festivali için geri sayım başladı

Bünyesinde Kulüpler Şenliği'ni de barındıran "Back to School" festivali her sene olduğu gibi bu sene de 3. haftada, 17-19 Ekim tarihleri arasında Ayazağa Kampüsü'nde yer alacak. 

Kulüpler Şenliği nedir?

Kulüpler Şenliği, her güz döneminin ilk haftalarında düzenlenen ve öğrencilere birbirinden başarılı İTÜ kulüplerinin tanıtılmasını amaçlayan ve bir nevi "Okula Dönüş" etkinliğidir. Her kulüp kendi standını kurar. Sabahtan akşama kadar öğrenciler, üyeleri oldukları kulüplerin stantlarında kendi kulüplerini tanıtırlar. Akşamında ise eğlenceli etkinlikler düzenlenir. 

Bu sene hangi kulüpler yer alacak?

Güncel kulüplerin listesine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu kulüplerle ilgili detaylı bilgiler edinip kulüplerin sosyal medya hesaplarına ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Katılacak sanatçılar

Katılacağı kesinleşen sanatçılar arasından 2021 Tekstil Mühendisliği Mezunu Zeynep Melisa "M Lisa" Gülen, 18 Ekim Cuma günü sahne alacak. Diğer katılan sanatçılar için gelişmeleri aktaracağız.

Etkinliğin öğrencilerdeki önemi

Okula yeni başlayacak öğrenci arkadaşlarımızın okula ve yeni arkadaşlarına ısınmaları için oldukça keyifli bir etkinlik olacaktır. Olabildiğince çok kulüp standına uğrayıp tanışmanızı tavsiye ederiz.

 

arı24 olarak şimdiden tüm öğrenci arkadaşlarımıza iyi eğlenceler diliyoruz. 

  

arı24 yazılım ekibi yeni ekip arkadaşlarını arıyor! Kız yurtlarında kötü gidişat

İTÜ öğrencisi A. Ramazan Koşaraslan vefat etti

arı24 yazılım ekibi yeni ekip arkadaşlarını arıyor!

İTÜ'nün yeni yönetim kadrosu ve görevleri belli oldu

Kız yurtlarında kötü gidişat

"ArtFEST 2024" kapıda